ΔΙΑΦΟΡΑ

Όλοι πίστεψαν ότι αυτός ο Άντρας έκλαιγε για τον νεογέννητο γιο του, μέχρι που αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο

Όλοι πίστεψαν ότι αυτός ο Άντρας έκλαιγε για τον νεογέννητο γιο του, μέχρι που αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο
Advertisement

Ζευγάρι ανέθεσε στην φωτογράφο Kirstie Perez να συλλάβει την αποκορύφωση της εγκυμοσύνης της συζύγου στο νοσοκομείο, την γέννηση του παιδιού τους, αλλά η Kirstie δεν περίμενε ότι θα βρισκόταν μπροστά σε τέτοια έκπληξη. 

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η μητέρα υπέφερε από «Hyperemesis Gravidarum», μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από έντονη ναυτία, εμετό, απώλεια βάρους και ηλεκτρολυτικές διαταραχές. Ο σύζυγος της βρισκόταν στο πλευρό της τους 9 αυτούς μήνες, συμπεριλαμβανομένων των 4 φορών νοσηλείας της γυναίκας του. Ωστόσο, όταν η Kirstie είπε στον σύζυγο ότι τον έπιασε να κλαίει βλέποντας τον γιο του, της απάντησε: «Δεν έκλαιγα γι’ αυτό».

Η Kirstie έχει τραβήξει φωτογραφίες σε πάρα πολλές γέννες, αλλά αυτή η φορά ήταν διαφορετική, επειδή πελάτης συνέβη να είναι η μικρότερη αδερφή της και γιατί η εγκυμονούσα ήταν σε συνεχή πόνο. Θα μπορούσε να πεθάνει φέρνοντας το μωρό της.  «Παρακολουθούσα τον άντρα της να κοιτάζει αβοήθητος επί σχεδόν ένα χρόνο. Τα συναισθήματα στην αίθουσα ήταν απίστευτα «, δήλωσε η φωτογράφος.

«Έβλεπε ανήμπορος τη γυναίκα του να κάνει εμετό για 285+ ημέρες»

«Ήταν μάρτυρας της απώλειας 14 κιλών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπου δεν ήταν σε θέση να θρέψει τον εαυτό της λόγω Hyperemesis Gravidarum & preeclampsia»

«Έίχε νοσηλευτεί 4 φορές για αφυδάτωση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της»

«Έτρωγε τις περισσότερες φορές στα μπροστινά σκαλοπάτια του σπιτιού τους, γιατί κάθε μυρωδιά την αρρώσταινε κυριολεκτικά»

«Μετά από αρκετούς μήνες που ήταν παρόν για εκείνη όσο το δυνατόν περισσότερο, την στήριξε κατά τη γέννηση»

«Του είπα ότι τον έπιασα να κλαίει βλέποντας τον νεογέννητο γιο του και μου απάντησε:» Δεν έκλαιγα γι’ αυτό. »

«Μπερδεμένη, τον ρώτησα τι εννοούσε»

«Δάκρυσε πάλι και είπε»

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που είδα το χαμόγελο της τους τελευταίους 10 μήνες»

«Άντρες, παρακαλώ καταλάβετε πόσο ισχυρή μπορεί να είναι η υποστήριξη σας. Σε όλες τις μητέρες που έχουν τραυματική εγκυμοσύνη και εξακολουθούν να βρίσκουν έναν τρόπο να χαμογελούν … σας ευχαριστώ που θυσιάσατε τον εαυτό σας και αντέξατε για να φέρετε το πολύτιμο παιδί σας στον κόσμο. Αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. »

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement