ΕΛΛΑΔΑ

«Όλοι αυτοί που λένε ότι δεν κάνουν το εμβόλιο, ας έρθουν να το πουν σε μένα»

«Όλοι αυτοί που λένε ότι δεν κάνουν το εμβόλιο, ας έρθουν να το πουν σε μένα»
Advertisement

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του εξαιτίας του κορονοϊού μίλησε ο 39χρονος Θανάσης Δρούγκας, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δέκα μέρες σε μονάδα αυξημένης φροντίδας, όντας ανεμβολίαστος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Δρούγκας, πατέρας δύο παιδιών, εξήγησε ότι δεν είχε εμβολιαστεί, γιατί “δεν ήμουν αρνητής, αλλά ήμουν από αυτούς που έλεγαν, ε μωρέ, θα το κάνω κι εγώ σε λίγες μέρες. Οι μέρες αυτές όμως πέρασαν και ο κορονοϊός ήρθε γρηγορότερα. Δεν πρόλαβα να πάω”. Όπως μάλιστα ανέφερε, επειδή έχει πολύ γερό οργανισμό δεν πίστευε ότι θα τον “άγγιζε” ο κορονοϊός.

“Πήγα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όταν πας εκεί σκέφτεσαι διαφορετικά. Και όλοι αυτοί που λένε ότι δεν κάνουν το εμβόλιο, ας έρθουν να το πουν σε μένα, γιατί θα ήθελα να είχα πάει πρώτος για το εμβόλιο”, σχολίασε, προσθέτοντας ότι μετά από αυτό που πέρασε, όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί του που απέφευγαν να κάνουν το εμβόλιο, έσπευσαν να το κάνουν.

Αναφορικά με την περιπέτειά του, είπε: “Την ένατη-δέκατη μέρα το οξυγόνο μου έπεσε στο 80 και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο από το σπίτι μου. Τις πρώτες μέρες πυρετό, πονοκέφαλο, και την ένατη-δέκατη μέρα δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ήμασταν σε ένα θάλαμο και μιλούσαμε με τους διπλανούς νοσηλευόμενους ασθενείς, έτυχε να πάρουν τον διπλανό μου, που τη μία μέρα μιλούσαμε και την άλλη διασωληνώθηκε”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement