ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειάρχης με τρία παιδιά στην Πέλλα κάνει έκκληση για να τους στείλουν φαγητό

Οικογενειάρχης με τρία παιδιά στην Πέλλα κάνει έκκληση για να τους στείλουν φαγητό
Advertisement

Ζητάει μόνο φαγητό για τα τρία παιδιά του και περιμένει βοήθεια από το Δήμο και την Εκκλησία

Εκκληση για βοήθεια απευθύνει ένας οικογενειάρχης με τρία παιδιά που μένει σε σπίτι στο χωριό Γαλατάδες κοντά στην Κρύα Βρύση στα Γιαννιτσά Πέλλας. Εδώ και μέρες στέλνει παντού μηνύματα προκειμένου να βρεθεί κάποιος να του στείλει λίγα τρόφιμα καθώς όπως δήλωσε τόσο ο ίδιος και η γυναίκα του και κυρίως τα τρία του παιδιά δεν έχουν να φάνε.

Ονομάζεται Αντριατίκ Σαντίκια (Adriatik Sadikja) κατάγεται από το Δυρράχιο της Αλβανίας και ζει νόμιμα στην Ελλάδα εδώ και τέσσερα χρόνια ωστόσο και τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια δεν έχει ούτε τα απαραίτητα. «Δεν θέλω τίποτε άλλο εκτός από λίγα τρόφιμα. Μου έρχεται να κλαίω συνέχεια. Στέλνω μηνύματα παντού από το κινητό μου και από τον λογαριασμό μου στο facebook. Δεν έχω άλλη ελπίδα. Δεν έχω άλλη φωνή. Μόνο λίγα τρόφιμα και λίγο ψωμί ζητάω για να δώσω στα παιδιά μου. Μέσα στην καραντίνα ξοδέψαμε τις τελευταίες μας οικονομίες. Μεροκάματα στα χωράφια δεν έχουμε. Έχω απευθυνθεί στον Δήμο και στην Εκκλησία. Μου είπαν πως θα μας φέρουν λίγο ψωμί αλλά πέρασαν πέντε μέρες από τότε και δεν έφεραν κάτι για μας», είπε ο Αντριατίκ Σαντίκια.

«Τα παιδιά μου είναι 9, 16 και 19 ετών. Τα δύο μικρά πηγαίνουν σχολείο αλλά τώρα δεν έχουν μαθήματα. Είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μας. Ανησυχώ για το μέλλον των παιδιών. Από χθες δεν έχω ούτε ψωμί να τους δώσω. Με έχει πιάσει απόγνωση. Βγαίνω από το σπίτι μόνο για να κλαίω. Σας ευχαριστώ που απαντήσατε στα μηνύματα μου. Μου δίνεται μία ελπίδα πως κάτι μπορεί να γίνει και για μας», είπε ο 44χρονος Αντριατίκ.

Πηγή:https://www.ethnos.gr/

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement