ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο άντρας που το έχει κάψει λίγο και είναι κολλημένος με τις πλαστικές

Ο άντρας που το έχει κάψει λίγο και είναι κολλημένος με τις πλαστικές
Advertisement

Κάθε λογής περσόνες ανά τον πλανήτη κερδίζουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που τους αναλογούν είτε με τις εκκεντρικότητές τους είτε με τις αρκετές φορές προκλητικές τους δηλώσεις. Ο Κροάτης reality star, Neven Ciganovic, έχοντας εμμονή με τις πλαστικές επεμβάσεις, έπαθε μία «βλάβη» στα γεννητικά του όργανα.

Το περίεργο στόρι ξεκίνησε στο Ιράν, όπου ο Ciganovic βρέθηκε για την τελευταία χρονικά επέμβαση στη μύτη του και ένα λάθος στην αναισθησία τον άφησε με… μόνιμη στύση. Όπως σχολίασε ο ίδιος στη Daily Mail, «βρισκόμουν στο Ιράν για τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ για μένα από το Channel 4. O οργανισμός μου αντέδρασε άσχημα στην αναισθησία. Κατά τη διάρκεια όμως της επέμβασης οι γιατροί διέγνωσαν πως είχα πριαπισμό. Κάτι που επιδεινώθηκε από την αναισθησία».

Ο άντρας που είναι κολλημένος με τις πλαστικές και υποφέρει από μόνιμη στύση - Εικόνα 1

Εάν ο πριαπισμός δεν αντιμετωπιστεί άμεσα από την στιγμή που εκδηλώνεται μπορεί να προκαλέσει μόνιμες δυσλειτουργίες στα γεννητικά όργανα.

Ο Κροάτης σελέμπριτι «υπέφερε», όπως δήλωσε και ο ίδιος, και μεταφέρθηκε για περαιτέρω βοήθεια σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου. Εκεί όμως έμεινε για περισσότερο από μία εβδομάδα χωρίς να του χορηγηθούν παυσίπονα μέχρι να κάνει διορθωτική επέμβαση για τον πριαπισμό. Με λύπη όμως μετέφερε τις εκτιμήσεις των γιατρών πως «το σώμα μου δεν θα επανέλθει για μήνες μετά».

Ο άντρας που είναι κολλημένος με τις πλαστικές και υποφέρει από μόνιμη στύση - Εικόνα 2

Ο άντρας που είναι κολλημένος με τις πλαστικές και υποφέρει από μόνιμη στύση - Εικόνα 3

Ο άντρας που είναι κολλημένος με τις πλαστικές και υποφέρει από μόνιμη στύση - Εικόνα 4

Ο άντρας που είναι κολλημένος με τις πλαστικές και υποφέρει από μόνιμη στύση - Εικόνα 5

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement