ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δεν μπορούσε ο ομοφυλόφιλος αδερφός της να υιοθετήσει ένα παιδί και δέχθηκε να γεννήσει το δικό του.

Δεν μπορούσε ο ομοφυλόφιλος αδερφός της να υιοθετήσει ένα παιδί και δέχθηκε να γεννήσει το δικό του.
Advertisement

Αυτό το καλοκαίρι, η Ashlee Mataele γέννησε το αγοpάκι του αδελφού της. Ο David είχε προσπαθήσει πολλές φορές να υιοθετήσει ένα παιδί αλλά κάτι τέτοιο ήταν σχεδόν αδύνατο.

Ο David και ο σύντροφός του, Brendan ήθελαν όσο τίποτε άλλο να κάνουν οικογένεια. Δεν είχε σημασία αν ήταν βιολογικό τους παιδί ή όχι. Ήθελαν να δώσουν σε ένα μωρό ένα ζεστό σπίτι.

Η Ashlee δεν άντεχε να βλέπει τον αδερφό της στεναχωρημένο. Μια μητέρα τριών παιδιών, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για αυτό. Έτσι, αποφάσισε να γίνει παρένθετη μητέρα.

“Όταν είδα πόσο ήθελαν ο David και ο Brendan ένα παιδί, ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να τους βοηθήσω”, είπε η Ashlee. “Μερικοί άνθρωποι παραξενεύονται όταν μαθαίνουν ότι γέννησα το μωρό του αδελφού μου, αλλά νομίζω ότι είναι τιμή για μένα κάτι τέτοιο.”

Ο David και ο Brendan βρήκαν μια δότρια ωαρίων, και εμφύτευσαν το έμβρυο στη μήτρα της Ashlee. Έμεινε έγκυος με την πρώτη προσπάθεια.

“Όσο μεγάλωνα, το μόνο που ήθελα ήταν να γίνω μαμά”, είπε. “Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν αν θα μπορούσα στο τέλος να τους δώσω το μωρό, αλλά κάτι τέτοιο δεν με ανησύχησε ποτέ. Ήμουν η θεία του μωρού, όχι η μητέρα του.”

Το ζευγάρι χρωστάει την ευτυχία του στην Ashlee. Οι διακρίσεις που αντιμετωπίζουν θα τους ήταν εμπόδιο στο να υιοθετήσουν ένα παιδί.

“Όταν αρχίσαμε να το ψάχνουμε, το σύστημα στρεφόταν εναντίον μας επειδή είμαστε ομοφυλόφιλοι,” δήλωσε ο Brendan.

Παρακολουθήστε αυτούς τους νέους γονείς να κρατάνε το μωρό τους για πρώτη φορά. Σε έναν κόσμο γεμάτο μίσος, μια πράξη αγάπης από ένα άτομο, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement