ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο το οικονομικό μένει για να υπογράψει ο Σούστερ στην Εθνική

Μόνο το οικονομικό μένει για να υπογράψει ο Σούστερ στην Εθνική
Advertisement

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπερντ Σούστερ

– Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟΜε βάση τα τωρινά δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο είναι η ΕΠΟ να προσλάβει προπονητή από τη γερμανική αγορά. Το όνομα του Μπερντ Σούστερ κερδίζει πόντους και τούτη την ώρα δείχνει να είναι το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού βαίνει προς ολοκλήρωση καθώς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνει η καθοριστική συνάντηση του Γιώργου Γκιρτζίκη με την πλευρά του Μπερντ Σούστερ. Έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συζητήσεις και πλέον τα πάντα θα εξαρτηθούν από την οικονομική πρόταση της ΕΠΟ προς τον 55χρονο Γερμανό τεχνικό.

Το… ταβάνι της ομοσπονδίας είναι τα 600.000 ευρώ ετησίως, εκ των οποίων τα 100.000 ευρώ αναμένεται να διατεθούν στον βοηθό που θα φέρει μαζί του ο νέος προπονητής.  Από την πλευρά του, ο Μπερντ Σούστερ δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «γαλανόλευκης» αρκεί να υπάρξει προσέγγιση στο οικονομικό.

Με καλή διάθεση, κατανόηση και υποχωρήσεις στο οικονομικό εκατέρωθεν, μπορεί να επέλθει συμφωνία και ο Μπερντ Σούστερ να είναι τελικά ο διάδοχος του Σέρχιο Μαρκαριάν.  Ως μία λύση, εκτός Γερμανίας, «παίζει» και η περίπτωση του Ολλανδού Μάρτιν Γιολ, που είχε απασχολήσει και την περίοδο που η Εθνική αναζητούσε τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος.

Πάντως, την επόμενη Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διοικητικό συμβούλιο στην ομοσπονδία με ένα από τα βασικά θέματα της ημερήσιας διάταξης να είναι το θέμα του εκλέκτορα της Εθνικής. Εκεί ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του νέου προπονητή.

Πηγή: Sport-fm

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement