ΔΙΑΦΟΡΑ

Μητέρα θήλαζε όρθια σε τρένο για 35 λεπτά και κανείς δεν σηκώθηκε για να καθίσει

Μητέρα θήλαζε όρθια σε τρένο για 35 λεπτά και κανείς δεν σηκώθηκε για να καθίσει
Advertisement

Η Κέιτ Χίτσενς μοιράστηκε την εμπειρία της στο Instagram – «Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με παιδί σε τρένο, εάν είστε υγιείς και σε καλή φυσική κατάσταση, σας παρακαλώ να τους προσφέρετε τη θέση σας»

Οργή αισθάνθηκε η 32χρονη Κέιτ Χίτσενς, διαπιστώνοντας την αγένεια των επιβατών στο τρένο από το Στάτφορντ στο Γουίκφορντ.

Η Κέιτ, μητέρα δύο παιδιών, επέστρεφε με το γεμάτο τρένο από το Λονδίνο, κάνοντας μια διαδρομή μισής ώρας. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, έπρεπε να θηλάσει το μόλις 6 μηνών μωρό της. Ωστόσο κανένας, μα κανένας δεν της προσέφερε τη θέση του και μάλιστα για τρεις στάσεις.

«Το θέμα δεν είναι ότι βρήκα δύσκολο θα θηλάσω καθώς ήμουν νοσοκόμα (αν και είναι πολύ δύσκολο), αλλά ότι κανένας δεν πρόσφερε σε μια μητέρα που είχε μαζί της ένα μικρό παιδί μια θέση για περίπου μισή ώρα ή τρεις στάσεις!» σχολίασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

«Θα μπορούσα να έχω ζητήσει, αλλά δεν το έκανα. Ένιωσα ηλίθια. Δεν έπρεπε να ζητήσω. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι δεν είδαν. Ωστόσο κάποιοι είδαν τι συνέβαινε. Με κοίταξαν και μου χαμογέλασαν. Σκεφτόμουν “σταματήστε να χαμογελάτε και δώστε μου σας παρακαλώ τη θέση σας”», συμπλήρωσε.

Μάλιστα, η Κέιτ ισχυρίζεται πως μία γυναίκα της πρόσφερε τη θέση της. Ωστόσο, μια άλλη γυναίκα πρόλαβε να καθίσει και όταν επιχείρησαν να τη σηκώσουν, έβαλε τα ακουστικά και έκλεισε τα μάτια.

«Θέλω να πιστεύω ότι χρειαζόταν τη θέση περισσότερο από μένα, πιθανόν ήταν έγκυος στους πρώτους μήνες και περνούσε αυτήν την εξοντωτική περίοδο ή ήταν άρρωστη», επεσήμανε.

«Την επόμενη φορά που θα δείτε κάποιον με παιδί σε τρένο – εάν είστε σε καλή φυσική κατάσταση και είστε υγιείς, σας παρακαλώ, δώστε τους τη θέση σας, καταλήγει.

Δείτε την εικόνα:

Μητέρα θήλαζε όρθια σε τρένο για 35 λεπτά και κανείς δεν σηκώθηκε για να καθίσει - Εικόνα 2

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement