ΔΙΑΦΟΡΑ

10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει.

10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει.
Advertisement

 

Όσο και να προσπαθείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας, ποτέ δεν μοιάζει με τα περίτεχνα διαμερίσματα των περιοδικών. Αν και ακολουθείτε όλους τους στυλιστικούς κανόνες, όσο και να προσπαθείτε να συνδυάσετε τα χρώματα και το ύφος, αλλά ακόμα κάτι παραμένει λάθος.

Συγκεντρώσαμε τα πιο κοινά λάθη που κάνουμε στην διακόσμηση και στην οργάνωση του χώρου μας, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο το κάθε σπίτι.

Μαγνητάκια ψυγείου 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα1 Τα μαγνητάκια ψυγείου δημιουργούν μια οπτική σύγχυση. Για να μην τα έχετε όλα μαζεμένα στο ψυγείο, κολλήστε τα σε ένα μεταλλικό πίνακα σε ένα τοίχο.

Αναμνηστικά σουβερνίρ 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα2 Και τα σουβενίρ δημιουργούν ένα μικρό χάος στο σπίτι, ειδικά αν τα έχετε διάσπαρτα. Οργανώστε σε ένα ράφι ανά θέμα, π.χ. σε ένα ράφι φλιτζανάκια, σε άλλο ράφι μπαμπούσκες.

Προϊόντα για πλύσιμο πιάτων 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα3 Η κουζίνα σας μπορεί να φαίνεται τέλεια, όταν δεν φαίνονται όμως τα καθαριστικά, λένε οι διακοσμητές χώρου. Μια εναλλακτική λύση είναι τα δοχεία δοσομετρητή, που θα ταιριάζουν στον χώρο.

Αποθήκευση ρούχων στο πάγκο σιδερώματος 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα4 Οι διακοσμητές συστήνουν να βάζουμε τον πάγκο σιδερώματος σε ειδικό χώρο και να μη βαριόμαστε να βάλουμε στα ντουλάπια τα ρούχα μας.

Πεταμένα παπούτσια στο χολ 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα5 Για κάθε εποχή έχουμε συγκεκριμένα παπούτσια, και συχνά καταλήγουν να βρίσκονται διάσπαρτα στο σπίτι μας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αποθήκευσης είναι να τα βάζουμε σε κάποιο ράφι, ειδικό έπιπλο ή ακόμα και κρεμάστρες.

Χρωματιστές πετσέτες μπάνιου 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα6 Οι διακοσμητές προτείνουν για ομοιομορφία στο μπάνιο να έχουμε πετσέτες που ταιριάζουν χρωματικά με τα χρώματα του περιβάλλοντος χώρου για να δένουν αρμονικά. Σταδιακά αντικαταστήστε τις πολύχρωμες πετσέτες με μονότονες.

Όργανα γυμναστικής 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα7 Αν τα όργανα γυμναστικής σκονίζονται και έχουν γίνει χώρος για αποθήκευση πραγμάτων, ήρθε η ώρα αλλάξει αυτό. Αν γυμνάζεστε όμως τακτικά, ένας δημιουργικός τρόπος είναι να κάνετε έναν τοίχο ή μια γωνιά του σπιτιού εξειδικευμένο για γυμναστική, έχοντας την κατάλληλη διακοσμητική πινελιά.

Καλύμματα κρεβατιού 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα8 Όπως και οι πετσέτες μπάνιου, έτσι και τα καλύμματα κρεβατιού δείχνουν οπτικά ωραία αν είναι μονόχρωμα. Τα λεοπάρ και τα ποικιλόχρωμα καλύμματα, όπως και τα πολλά μαξιλάρια, προκαλούν μόνο σύγχυση σε όποιον μπαίνει στο δωμάτιο. Τρόφιμα και ψιλοπράγματα στη κουζίνα 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα9 Αφαιρέστε τις συσκευασίες των τροφίμων και αποθήκευστε τα σε ομοιόμορφα διάφανα βάζα, που όχι μόνο θα βρίσκετε αμέσως αυτό που χρειάζεστε, αλλά θα φαίνονται και οργανωμένα και τακτοποιημένα.

Παιχνίδια 10 Μυστικά για τη Διακόσμηση του Σπιτιού, που Κανένας Διακοσμητής ΔΕΝ Πρόκειται να σου Πει. - Εικόνα10 Τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να είναι σκορπισμένα σε όλο το παιδικό δωμάτιο, αλλά μπορούν να αποθηκευτούν σε πολλά κουτιά με διάφορους τρόπους οργάνωσης, π.χ. αυτοκινητάκια, μπάλες, κούκλες κτλ.

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement