ΥΓΕΙΑ

Μετά από αυτή τη Συνταγή, δεν θα Ξαναπάρετε ποτέ Καραμέλες για το Λαιμό.

Μετά από αυτή τη Συνταγή, δεν θα Ξαναπάρετε ποτέ Καραμέλες για το Λαιμό.
Advertisement

Καθώς πλησιάζουν οι χειμερινοί μήνες, αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσουν και οι ιώσεις. Ακόμα και αφού ξεπεράσουμε μία αρρώστια, πολύ συχνά ο βήχας παραμένει και κάνει αρκετό καιρό μέχρι να σταματήσει.

Είναι πολύ εκνευριστικό να έχεις βήχα για μεγάλες περιόδους και επιπλέον κάνει και αυτούς που είναι γύρω σου να φοβούνται μην τους κολλήσεις.

Τα σιρόπια για το βήχα δουλεύουν για μικρά χρονικά διαστήματα αν και έχουν αρκετές παρενέργειες. Συνεχώς διαβάζουμε για φυσικά σκευάσματα που βοηθούν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στην εξάλειψη του επίμονου βήχα.

Το βίντεο που θα δείτε δείχνει πως να φτιάξετε το δικό σας φυσικό αντιβηχικό που είναι πολύ πιο αποδοτικό από αυτό του φαρμακείου και πολύ πιο γευστικό!

Σε ένα μικρό τηγάνι ανακατέψτε:

ΦΡΕΣΚΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙ – που έχει υψηλά ποσοστά σε Βιταμίνη C ΜΕΛΙ- που έχει αντιβακτηριδιακή δράση και βοηθάει στο βήχα ΝΕΡΟ ΖΑΧΑΡΗ για γεύση ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ (1/2 κ.γ) – που βοηθάει το ανοσοποιητικό, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθάει με τον πόνο και τη ναυτία ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΓΑΡΙΦΑΛΟ (1/4 κ.γ) – που μειώνει το φλέμα και έχει αντισηπτική δράση και είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά!

Βράστε το μείγμα αυτό μέχρι να γίνει σαν σιρόπι. Όταν κρυώσει το αντιβηχικό σας είναι έτοιμο.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς ακριβώς παρασκευάζει αυτό το σιρόπι για το βήχα:


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement