ΚΟΣΜΟΣ

Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.

Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ.
Advertisement

Ο Ντόναλντ Τζον Τραμπ (Donald John Trump) (Νέα Υόρκη, 14 Ιουνίου 1946) είναι Αμερικανός κτηματομεσίτης, πολιτικός, τηλεπερσόνα και συγγραφέας. Είναι πρόεδρος του The Trump Organization και ιδρυτής της αλυσίδας ξενοδοχείων-καζίνο Trump Entertainment Resorts.Παρουσίασε επίσης το τηλεπαιχνίδι-ριάλιτι του NBC The Apprentice από το 2004 μέχρι το 2015. Επίσης έχει εισαχθεί στο WWE Hall of Fame το 2013, στην πτέρυγα των επιχειρηματιών.

Γεννήθηκε το 1946 στο Κουίνς, Νέα Υόρκη. Παράλληλα με τις σπουδές του στη Σχολή Γουάρτον στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, δούλεψε στην κτηματομεσιτική εταιρεία του πατέρα του Φρεντ Τραμπ, στην οποία εντάχθηκε επίσημα το 1968. Ανέλαβε την ηγεσία της το 1971 την μετονόμασε σε The Trump Organization, και άρχισε να ασχολείται με την κατασκευή μεγάλου μεγέθους κτιρίων. Αλλαγές στις τιμές των ακινήτων στα τέλη της δεκαετίας του 1980 οδήγησε την The Trump Organization στα πρόθυρα της καταστροφής, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να ορθοποδήσει ξανά.Το περιοδικό Forbes εκτίμησε την περιουσία του το 2015 σε 4 δις δολλάρια ΗΠΑ.

Στις 16 Ιουνίου 2015, ο Τραμπ ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών στις εκλογές του 2016, διεκδικώντας το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Πηγη : Wikipedia.Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα0Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα1Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα2Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα3Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα4Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα5Μερικά πράγματα που μοιάζουν με τον υποψήφιο πλανητάρχη Ντόναλντ Τραμπ. - Εικόνα6

 
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement