ΚΟΣΜΟΣ

Το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο με λεωφορείο: Από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο σε 56 ημέρες

Το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο με λεωφορείο: Από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο σε 56 ημέρες
Advertisement

Οι 30 επιβάτες του θα μπορούν να επισκεφθούν συνολικά 22 χώρες

Θέλετε να περάσετε δύο μήνες ταξιδεύοντας oδικώς σε όλη την Ευρώπη χωρίς να πιάσετε τιμόνι;

Μία είναι η λύση… Όπως αναφέρει το CNN, η ινδική εταιρεία ψυχαγωγίας «Adventures Overland», παρέχει αυτή την δυνατότητα σε όλους όσοι θέλουν να διασχίσουν την γηραιά ήπειρο σε 56 ημέρες, με την βοήθεια ενός ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου.

Το πούλμαν, που θα ξεκινήσει από την Κωνσταντινούπολη με τελικό προορισμό το Λονδίνο, θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει το αμερικανικό δίκτυο.

Οι 30 επιβάτες του θα μπορούν να επισκεφθούν συνολικά 22 χώρες.

Το λεωφορείο θα μεταφέρει ταξιδιώτες από τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, την Κωνσταντινούπολη, μέσω των Βαλκανίων, την Ανατολική Ευρώπη, την Σκανδιναβία και την Δυτική Ευρώπη, φθάνοντας στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν την διαδρομή περνώντας με φέρι στον Κόλπο της Φινλανδίας για να δουν από κοντά το Βόρειο Ακρωτήριο -το βορειότερο σημείο της ηπειρωτικής Ευρώπης- και να κάνουν μία μίνι κρουαζιέρα κατά μήκος των νορβηγικών φιορδ.

Το ταξίδι των 56 ημερών και των συνολικά 12.000 χιλιομέτρων κοστίζει 24.300 δολάρια ανά επιβάτη, όπως ανακοίνωσε η ινδική εταιρεία.

Το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο με λεωφορείο: Από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο σε 56 ημέρες - Εικόνα 1

Το «πακέτο» περιλαμβάνει καθημερινό πρωινό, μαζί με 30 μεσημεριανά γεύματα και δείπνο, καθώς και διαμονές σε ξενοδοχεία (σε δίκλινο δωμάτιο).

Το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο με λεωφορείο: Από την Κωνσταντινούπολη στο Λονδίνο σε 56 ημέρες - Εικόνα 2

Αν και για πολλούς το ταξίδι με λεωφορείο μπορεί να ακούγεται κουραστικό, η εταιρεία επισημαίνει ότι, το πούλμαν είναι ένα πολυτελές όχημα, σχεδιασμένο για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων».

Επιπλέον, κάθε επιβάτης θα μπορεί να έχει μαζί του δύο μεγάλες βαλίτσες, με τα απαραίτητα…

«Η παροχή μιας εξειδικευμένης και πολυτελούς εμπειρίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον είναι η κορυφαία προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε την γραφειοκρατία, τις βίζες και τις άδειες για να διασφαλίσουμε στους συμμετέχοντες ότι απολαύσουν ανενόχλητοι την εμπειρία του ταξιδιού», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή της η ινδική εταιρεία «Adventures Overland».

Για όσους ενδιαφέρονται, το λεωφορείο που θα κάνει το μεγαλύτερο ταξίδι στον κόσμο, αναχωρεί από την Κωνσταντινούπολη στις 7 Αυγούστου και φθάνει στο Λονδίνο την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement