ΚΟΣΜΟΣ

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του
Advertisement

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας μαθητής με σύνδρομο Down κυριολεκτικά ξεχώρισε με τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της αποφοίτησής του.

Ο Carlos Neria, επίσης γνωστός ως “Mr. Joyous “, χοροπηδούσε από χαρά την ώρα που έπαιρνε το απολυτήριό του κατά τη διάρκεια της αποφοίτησης του λυκείου του στο Midland του Τέξας.

Ο χαρούμενος 19χρονος χαιρέτησε τους καθηγητές του με μια πολύ φιλική χειραψία και αγκαλιά. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο εντυπωσιακός που ακόμη κι ένα μέλος του σχολείου άρχισε να χοροπηδάει μαζί του!

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του - Εικόνα 2

Το Midland Independent School District μοιράστηκε το βίντεο της ευχάριστης στιγμής, το οποίο έχει κοινοποιηθεί πάνω από 56.000 φορές στο Facebook.

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του - Εικόνα 3

“Μια από τις σπουδαιότερες στιγμές του σχολείου είναι να γιορτάζεις τα επιτεύγματα των μαθητών σου!” έγραψε το σχολείο σε μία δήλωσή του.

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του - Εικόνα 4

“Θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας ένα βίντεο ενός ξεχωριστού απόφοιτου, του Carlos Neria, που χοροπηδούσε στη σκηνή με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό καθώς έλαβε το απολυτήριο του λυκείου!”

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του - Εικόνα 5

Ο Neria είναι ένα από τα οκτώ παιδιά της οικογένειά τους, αλλά η μητέρα του, Teresa Neira, τον αποκαλεί «ευλογία στη ζωή τους», σύμφωνα με το KWES.

Μαθητής με σύνδρομο Down χοροπηδάει από τη χαρά του στην τελετή αποφοίτησης του σχολείου του - Εικόνα 6

“Μας έδωσε ένα παράδειγμα αγάπης κι ευτυχίας,” είπε η μητέρα. “Τίποτα δεν τον σταματάει. Είναι γεμάτος πίστη. Πολλή πίστη.”

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement