ΕΛΛΑΔΑ

Λοβέρδος: ««Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να φας εύκολα τελεία και παύλα» (βίντεο)

Λοβέρδος: ««Εγώ δεν είμαι απ’ αυτούς που μπορείς να φας εύκολα τελεία και παύλα» (βίντεο)
Advertisement

Ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το σχόλιο που έκανε για τη δήλωση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, περί του «άγνωστου Χ» στη θέση του πρωθυπουργού.

Ο Λοβέρδος τονίζει πως όταν «απορρίπτονται πρόσωπα πρέπει και να προτείνονται» ενώ ταυτόχρονα «κλείνει» τα στόματα σε όσους εικάζουν τη διαγραφή του απ’ το κόμμα. «Εμένα δεν με τρως εύκολα, τελεία και παύλα».

 

Εξηγώντας σχετικά είπε: «Αλλά δεν βλέπω και το λόγο. Γιατί εγώ δίνω τη μάχη με όλες μου τις δυνάμεις και μέσα από την παρουσία μου στη Βουλή, δίνω μια μάχη απόλυτης κριτικής σε μια αποτυχημένη κυβέρνηση, με τις γραμμές του κόμματός μου και μέσα από τις τάξεις του κόμματός μου. Και πάω και παρά πολύ καλά. Συνεπώς δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη συζήτηση και τη θεωρώ και απολύτως υποτιμητική για εκείνον που την κάνει, για όποιον την κάνει, όχι για μένα».

«Διάβαζα χθες φουλ το βιβλίο του Παντελή Καψή 2009 – 2014… Και θυμήθηκα τις τραγικές στιγμές τις οποίες πέρασα όλες στην πρώτη γραμμή. Εμένα κανένας δεν μπορεί να με ακουμπήσει με τέτοια διοικητικά μέτρα» πρόσθεσε. Απαντώντας σε σχόλιο ότι αυτό που είπε ακούγεται αλαζονικό, και ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει δικαίωμα διαγραφής, σχολίασε ότι «πρέπει να είμαστε σε διαφορετική γραμμή, πρέπει να γίνει κάτι παρά πολύ σοβαρό» είπε. Ερωτηθείς για το αν θα πρέπει να γνωρίζει ο ψηφοφόρος ποιον θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ για πρωθυπουργό, απάντησε ότι «ούτε ο κ. Ανδρουλάκης ούτε κανένας από εμάς ψαρεύει σε θολά νερά. Κάνουμε έναν αγώνα».

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement