ΤΑΞΙΔΙ

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε
Advertisement

Λουτρά Πόζαρ: Πρόκειται για έναν προορισμό, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στον τομέα του τουρισμού της Ελλάδας. Ειδικότερα, το χειμώνα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι λατρεύουν τα ζεστά νερά.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 2

Οι πηγές τους βρίσκονται στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Τα ζεστά νερά πηγάζουν από τον θερμοπόταμο, ο οποίος διέρχεται από εκείνη την περιοχή. Αποτελούν ένα φυσικό σπα, με θερμοκρασία σταθερά στους 37 βαθμούς Κελσίου. Ακόμη και αν χιονίζει, δεν αποτελεί πρόβλημα, ο καιρός.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 3

Το περιβάλλον είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την ξεκούραση και τη χαλάρωση. Η διαδρομή προς τα Λουτρά Πόζαρ είναι μαγευτική και μαγνητίζει κάθε επισκέπτη.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 4

Όσοι έχουν παθήσεις του κυκλοφοριακού συστήματος, του αναπνευστικού συστήματος, ρευματοπάθειες, δερματοπάθειες, αλλά και γυναικολογικά προβλήματα, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 5

Στα Λουτρά Πόζαρ υπάρχουν επίσης και φυσικά λουτρά, με ζεστά νερά. Προσφέρονται δωμάτια με τζακούζι και σπα, αλλά και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Σε όποιον επιθυμεί να τις επισκεφθεί, το βέβαιο είναι πως θα πρέπει να έχει πρώτα πραγματοποιήσει μία κράτηση στο όνομά του.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 6

Στην Αριδαία αξίζει κάποιος να επισκεφθεί το Φαράγγι των Λουτρών. Από εκεί και πέρα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν δραστηριότητες, όπως ορειβασία, περιπάτους, αλλά και εκδρομές.

Λουτρά Πόζαρ: Ιαματικές πηγές για χαλάρωση και θεραπεία σε ζεστά νερά που αξίζει να επισκεφθείτε - Εικόνα 7

Επίσης, στην περιοχή υπάρχει και το χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν, το οποίο συστήνεται για χειμερινούς επισκέπτες, αλλά και για τους λάτρεις των extreme sports.

[enimerotiko.gr]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement