ΕΛΛΑΔΑ

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό

Λιάνα Κανέλλη: Εγώ δε δίνω τον μισό μισθό μου για τον κορονοϊό
Advertisement

Αν και η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού να ζητήσει από τους υπουργούς και τους βουλευτές να δώσουν τον μισό τους μισθό για να στηρίξουν τη μάχη ενάντια στον κορονοϊό κερδίζει έδαφος, η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη δηλώνει αντίθετη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 εξήγησε ότι » «πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων» και σημείωσε ότι δουλειά των βουλευτών είναι να προτείνουν νόμους προς όφελος των πολιτών και της κοινωνίας.

«Μην το λες αυτό στο ΚΚΕ. Εμείς ζητάμε προσλήψεις, κάλυψη των νοσοκομείων, ακύρωση των απολύσεων. Οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

Η κ. Κανέλλη επέμεινε και όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιώργος Παπαδάκης της επεσήμανε ότι το παράδειγμα το έδωσε πρώτη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. «Τους βουλευτές τους ψηφίζετε για τις αποφάσεις που παίρνουμε. Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν η βουλευτής του ΚΚΕ θύμωσε με τις αναφορές του δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη, που ήταν στο πάνελ. Η βουλευτής τον κατηγόρησε ότι κάνει τον τιμητή…ακόμα και όταν εκείνος της ζήτησε να βάλει πλάτη.

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων, απάντησε η κ. Κανέλλη. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement