ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα
Advertisement

Πιστεύετε πως ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρετε πια για εσάς; Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να ηρεμήσετε. Το επόμενο βήμα σας θα είναι και το πιο καθοριστικό. Αυτό, διότι παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική λίστα, η οποία δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος για να βγάλετε ασφαλή συμπεράσματα.

Έλλειψη ενδιαφέροντος – Συμβουλές για τις σχέσεις: Δέκα σημάδια, τα οποία φανερώνουν ότι ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται πια για εσάς

– Πάντα είναι πολύ απασχολημένοι για σας: Όσοι ενδιαφέρονται για κάτι, πάντα βρίσκουν το χρόνο. Αν ο σύντροφός σας είναι συνεχώς απασχολημένος για να περάσει λίγο χρόνο μαζί σας, τότε μάλλον δεν βρίσκεστε στις υψηλότερες προτεραιότητές του.

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα - Εικόνα 1

– Σταματούν να κάνουν σχέδια μαζί σας: Ένας αφοσιωμένος σύντροφος που ενδιαφέρεται για τη σχέση του, κάνει σχέδια. Δε χρειάζεται να είναι μακροπρόθεσμα, αλλά θα πρέπει να υπάρχει προθυμία για κοινό προγραμματισμό. Ακόμα και αν είναι ένα Σαββατοκύριακο ξεκούρασης ή ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο.

– Συμπεριφέρονται αδιάφορα: Ο ψυχολόγος John M. Grohol τονίζει ότι η αδιαφορία είναι ένα από τα μεγαλύτερα σημάδια ότι πλησιάζει το τέλος της σχέσης. Τα ζευγάρια που αγαπιούνται, διαφωνούν συχνά. Αν είστε το μόνο άτομο που ενδιαφέρεται για κάτι στη σχέση σας, ίσως έφτασε ο καιρός να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σας.

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα - Εικόνα 2

– Σταματούν να προσπαθούν να σας εντυπωσιάσουν: Τα ζευγάρια χαλαρώνουν μεταξύ τους μετά από κάποιο καιρό, αλλά αν ο σύντροφος σας εμφανιστεί 5 συνεχόμενα ραντεβού φορώντας το ίδιο μπλουζάκι, είναι σημάδι ότι έχει σταματήσει να νοιάζεται. Πιθανόν, επειδή πλέον δεν ενδιαφέρεται.

– Δε σας στηρίζουν πια: Όταν επιστρέφετε σπίτι, κυριαρχεί η σιωπή, και δεν ρωτάει καν «πως πήγε η μέρα σου», τότε ξέρετε ότι τα πράγματα έχουν πάρει την κάτω βόλτα.

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα - Εικόνα 3

– Χάνουν ενδιαφέρον στην οικειότητα: Πολλά πράγματα μπορούν να το προκαλέσουν φαρμακευτική αγωγή, ασθένειες και ψυχολογικά προβλήματα. Αν ο σύντροφός σας είναι υγιής και δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για οικειότητα, τότε τα πράγματα είναι άσχημα.

– Σας απατούν: Δυστυχώς, εκεί οδηγεί το 6ο σημάδι. Αν ο σύντροφός σας δεν ενδιαφέρεται για την εpωτική σας ζωή, τότε θα ψάξει και θα ενδώσει σε άλλο πειρασμό. Μπορεί να μην είναι σωματικό, να είναι απλά συναισθηματικό, αλλά έχει την ίδια έννοια: δεν ενδιαφέρεται πλέον για σας, και έτσι ψάχνει αλλού.

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα - Εικόνα 4

– Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτούς: Είναι λες και οι ανάγκες σας δεν υπάρχουν πια. Όλα έχουν να κάνουν με το τι θέλει ο σύντροφός σας να κάνει, με ποιους να κάνει παρέα και τι να κάνει. Όσοι έχουν τέτοια νοοτροπία είναι συνήθως οι τύποι που πιστεύουν ότι θέλουν μια σχέση, αλλά απλά θέλουν όλα όσα προσφέρει μια σχέση. Δεν ενδιαφέρονται στην πραγματικότητα για το άλλο άτομο.

– Κατηγορούν εσάς για τα πάντα: Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τη σχέση του, αναλαμβάνει τις ευθύνες του, ακόμα και αν δεν φταίει ο ίδιος για όλα. Όταν όμως κάποιος δεν ενδιαφέρεται, κατηγορεί το σύντροφό του, ακόμα και αν είναι άδικο. Συχνά δεν νιώθουν ενοχές, επειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους.

10 ξεκάθαρα σημάδια για να καταλάβεις ότι ο σύντροφος σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για σένα - Εικόνα 5

– Απομακρύνονται από το δικό σας κόσμο: Τα μέρη που συχνάζατε; Είναι βαρετά γι” αυτούς. Η μουσική που ακούγατε; Δε τους αρέσει πια. Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι σημάδι ότι ο σύντροφός σας έχει χάσει το ενδιαφέρον του και απομακρύνεται από τα πράγματα που θυμίζουν εσάς.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement