ΔΙΑΦΟΡΑ

O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο!

O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο!
Advertisement

Αν και η ζούγκλα είναι γεμάτη κινδύνους και τρομακτικά αρπακτικά για τα περισσότερα μικρά πλάσματα, οι ελέφαντες δεν έχουν συνήθως να ανησυχούν γι’ αυτά λόγω του μεγάλου μεγέθους τους από τη γέννηση τους κιόλας.

Αλλά πρόσφατα, ένας μικρός ελέφαντας έμαθε ότι μια γουλιά νερό μπορεί να σε βάλει σε κίνδυνο – ειδικά αν υπάρχει ένας πεινασμένος κροκόδειλος εκεί γύρω!

Έπινε λίγο νερό, προσπαθώντας να δροσιστεί από τον καυτό ήλιο, όταν ξαφνικά κοφτερά δόντια άρπαξαν την μαλακή προβοσκίδα του. Το υπόλοιπο κοπάδι αναγνώρισε τις κραυγές του μωρού και έτρεξε, κάνοντας το καλύτερο που μπορούσε για να σώσει το πιο νεαρό και αδύναμο μέλος του. O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο! - Εικόνα1

Ευτυχώς, οι ενήλικες ελέφαντες κατάφεραν να διώξουν τον κροκόδειλο, απομακρύνοντας τα δόντια του από το μωρό τους. Η μητέρα βοήθησε περισσότερο από όλους, πηγαίνοντας κοντά στο μωρό της έτσι ώστε εκείνο να νιώσει άνετα και ασφαλές ξανά.

O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο! - Εικόνα2

Πέρα από κάτι γρατσουνιές και μελανιές, το μωράκι θα μεγαλώσει μια χαρά – αλλά σίγουρα θα προσέχει περισσότερο όταν πίνει νερό από δω και πέρα! Ο μικρούλης νόμιζε ότι αυτό ήταν το τέλος του, αλλά τη γλίτωσε χάρη στην γενναία οικογένεια του.

O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο! - Εικόνα3

O κροκόδειλος νόμιζε ότι βρήκε εύκολη λεία. Αλλά αυτό που έπιασε η κάμερα; Απίστευτο! - Εικόνα4

Αυτή η ελεφαντίνα δε θα άφηνε το μωρό της χωρίς να παλέψει, όπως και η δική σας μητέρα. Η αγάπη αυτής της οικογένειας σίγουρα θα σας κάνει να θέλετε να περάσετε χρόνο με την δική σας οικογένεια!
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement