ΕΛΛΑΔΑ

Κόντρα Μπουτάρη-Καλαφάτη για… Καμίνη, Γεννηματά, Θεοδωράκη

Κόντρα Μπουτάρη-Καλαφάτη για… Καμίνη, Γεννηματά, Θεοδωράκη
Advertisement

Η πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Γιώργου Καμίνη, στο δημαρχείο και η συνάντηση με τον Γιάννη Μπουτάρη, βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής των «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, άσκησε κριτική στον δήμαρχο για τις συναντήσεις του με τους Γιώργο Καμίνη, Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη.

«Με μεγάλη ζέση και προθυμία υποδέχτηκε ο δήμαρχος τον κ. Καμίνη, ενώ δήλωνε πως είναι ακομμάτιστος. Αυτό δήμαρχε να το κοιτάξεις. Είσαι θεά, είπες στη Γεννηματά. Είσαι θεός, είπες στον Θεοδωράκη. Ύμνους στον Καμίνη. Αυτή είναι σοβαρή πολιτική συμπεριφορά; Είσαι θεσμός και δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε ο κ.Καλαφάτης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης, απαντώντας στην κριτική είπε χαρακτηριστικά: «Δεν δέχομαι υποδείξεις για τη συμπεριφορά μου. Ο θεσμικός ρόλος του δημάρχου είναι να υποδέχεται τους επισκέπτες και να τους εύχεται καλή επιτυχία. ‘Εάν εσείς γίνεται δήμαρχος να μην υποδέχεστε όποιον δεν σας αρέσει. Εγώ όλους θα τους δεχτώ με τον ίδιο τρόπο και θα τους ευχηθώ».

Πηγή

Advertisement