ΕΛΛΑΔΑ

Κλειδωμένη 42 χρόνια σε ένα δωμάτιο: Νέο Κωσταλέξι στη Λάρισα, μητέρα κρατούσε φυλακισμένη την κόρη της (video)

Κλειδωμένη 42 χρόνια σε ένα δωμάτιο: Νέο Κωσταλέξι στη Λάρισα, μητέρα κρατούσε φυλακισμένη την κόρη της (video)
Advertisement

Νέο Κωσταλέξι στη Λάρισα, με μία 51χρονη κόρη να κρατείται κλεισμένη στο σπίτι, για 42 χρόνια, από την 76χρονη μητέρα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελευθερία”, μία 76χρονη μητέρα που συγκατοικούσε μαζί με την 51χρονη κόρη της, σε διαμέρισμα στη Λάρισα, πέθανε αιφνίδια στα σκαλιά της εισόδου του σπιτιού της, επιστρέφοντας από την αγορά.

Ωστόσο, όπως προέκυψε, η 51χρονη κόρη της ήταν κλεισμένη στο διαμέρισμα για 42 ολόκληρα χρόνια, έχοντας να βγει από το σπίτι από τα 9 της χρόνια, όταν δηλαδή ήταν μαθήτρια της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά τις συνθήκες διαβίωσης της 51χρονης, η οποία, όπως αναφέρει η εφημερίδα, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης.

Κωσταλέξι σε κεντρική συνοικία της Λάρισας

Η κοινωνική διερεύνηση της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας, για να απαντηθούν ερωτήματα που έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η 76χρονη γυναίκα κρατούσε κλεισμένη την κόρη της στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της 76χρονης πέθανε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά την κηδεία της 76χρονης, στη γενέτειρά της, θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας, που ερευνά την υπόθεση, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα, ώστε να εξεταστούν οι συνθήκες θανάτου της 76χρονης.

Νεότερες εκτιμήσεις κάνουν λόγο ότι ο θάνατος της 76χρονης οφείλεται σε παθολογικά αίτια, διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.

Η 76χρονη μητέρα, στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο και συγκεκριμένα βρέθηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκάλα της διπλοκατοικίας, έχοντας δίπλα της τσάντες με ψώνια, ενισχύοντας την εκτίμηση ότι απεβίωσε αιφνιδίως, ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, η ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης, αποκαλύπτοντας ότι η 51χρονη κόρη της δεν είχε βγει από το διαμέρισμα, τα τελευταία 42 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement