ΕΛΛΑΔΑ

Κιβωτός του Κόσμου: Σε γυναικείο μοναστήρι ο πατήρ Αντώνιος – «Νιώθει πίκρα για τα παιδιά που τον κατήγγειλαν»

Κιβωτός του Κόσμου: Σε γυναικείο μοναστήρι ο πατήρ Αντώνιος – «Νιώθει πίκρα για τα παιδιά που τον κατήγγειλαν»
Advertisement

Σε μοναστήρι φέρεται να παραβρέθηκε ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος την Πρωτοχρονιά. Πρώτη εμφάνιση μετά τις καταγγελίες σε βάρος του και συνομιλία με τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Στεφανόπουλο.

Ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Στεφανόπουλος συνάντησε τον πατέρα Αντώνιο, τον εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, σε βάρος του οποίου έχουν γίνει καταγγελίες για ξυλοδαρμό και ασέλγεια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10.01.2023) στον ALPHA και την εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου κι αποκάλυψε το παρασκήνιο της πολυσυζητημένης συνέντευξης.

Ειδικότερα, ο κ. Στεφανόπουλος είπε για τη συνομιλία με τον πατέρα Αντώνιο: «Έβγαλε από μέσα του πόνο, πίκρα, δάκρυα και απογοήτευση από πάρα πολλά πράγματα, γιατί αυτά είναι δικά του παιδιά. Αυτός τα μεγάλωσε, αυτός τα προστάτεψε από πολλά ποινικά αδικήματα. Θα πρέπει να σκεφτεί όταν εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης ότι αυτά είναι παιδάκια και να πει τα πάντα».

«Είναι ένας άλλος άνθρωπος, περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Εγώ ακόμα κι αν έκανε ο πατέρας Ευάγγελος, αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι καλά. Και εννοώ πως δεν είναι καλά στο περιβάλλον που βρίσκεται. Είμαι βέβαιος ότι αυτή την εκπομπή, όπως και πολλές άλλες δεν τις βλέπει ο ίδιος. Τα φιλτράρουν όλα κι είναι λάθος.

Τους τα είπα, βάζοντας τις φωνές. Ο παπά-Αντώνης πρέπει να ενημερώνεται ο ίδιος. Ο πατέρας Ευάγγελος δεν είναι μέντορας του πατρός Αντωνίου. Μέντορας του πατρός Αντωνίου είναι ο Χριστός. Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα του ανθρώπου», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Κιβωτός του Κόσμου: «Άλλοι έχουν τις πραγματικές ευθύνες…»

Σε άλλο σημείο, ο Αλέξανδρος Στεφανόπουλος είπε στο T-live για την τακτική του πατρός Αντωνίου να ζει εν κρυπτώ μετά τις καταγγελίες: «Ήμουν από την αρχή κάθετος. Είχαμε μάλιστα πάρει απόφαση 10 άτομα και βρεθήκαμε στην Κιβωτό στα τέλη Νοεμβρίου, παρουσία των δικηγόρων Πάνου Παναγιωτόπουλου, Βασίλειου Καπερνάρου και Γιάννη Παγορόπουλο όπου είχαμε συμφωνήσει για μία συνέντευξη Τύπου. Μου είχα ζητήσει να την οργανώσω. Μετά από κάποιο σημείο, ήταν καταιγιστικά αυτά που συνέβαιναν κι έκανα εγώ πίσω».

Το T-live έφερε στο φως τα μηνύματα που αντάλλαξε ο δημοσιογράφος με τον πατέρα Ευάγγελο, που στηρίζει από την αρχή την αθωότητα του πατρός Αντωνίου.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement