ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυτταρίτιδα… ΤΕΛΟΣ με μηλόξυδο! Δείτε τι πρέπει να κάνετε και σε 1 εβδομάδα θα έχετε σωθεί!

Κυτταρίτιδα… ΤΕΛΟΣ με μηλόξυδο! Δείτε τι πρέπει να κάνετε και σε 1 εβδομάδα θα έχετε σωθεί!
Advertisement

Κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, σίγουρα οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι κάθε γυναίκας στην αντίστροφη μέτρηση για τις εμφανίσεις στην παραλία. Με τις χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής, σύμμαχο μας και το κρύο να κρατά την ιδέα της παραλίας λίγο πιο μακριά, ήρθε η ώρα να δράσουμε και να πάρουμε τα κατάλληλα, φυσικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους δύο αυτούς εχθρούς μας!

Το μηλόξυδο, πλούσιο σε βιταμίνες (A, B1, 2,6, C, E), μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως μεταξύ άλλων, κάλιο, μαγνήσιο, ασβέστιο, που είναι ζωτικής σημασίας για ένα υγιές σώμα, είναι εδώ ως η τέλεια, φυσική, αντι-κυτταριτιδική λύση που εκτός των άλλων, είναι σχεδόν ανέξοδη!

Δείτε λοιπόν και εσείς – γιατί εγώ πραγματικά ενθουσιάστηκα- τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την κυτταρίτιδα παρελθόν.

Κυτταρίτιδα… ΤΕΛΟΣ με μηλόξυδο! Δείτε τι πρέπει να κάνετε και σε 1 εβδομάδα θα έχετε σωθεί! - Εικόνα1

Ένα ποτηράκι στην υγειά σας!

Αναμείξτε σε ένα μεγάλο ποτήρι 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο μαζί με άφθονο νερό και πίνετέ το σε καθημερινή βάση πριν από κάθε γεύμα. Αν πάλι δε σας αρέσει η γεύση του, μπορείτε να ανακατέψετε το μηλόξυδο σε 200ml νερό και να προσθέσετε μια κουταλιά του γλυκού μέλι, προκειμένου να γίνει πιο γλυκιά η γεύση.

Μασάζ κανείς;

Το μηλόξυδο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και το βασικό μεταβολικό ρυθμό, προκαλώντας έτσι, αυξημένη καύση του λίπους. Εφαρμόστε το πάνω στην ευρεία περιοχή όπου εντοπίζετε το πρόβλημα της κυτταρίτιδας και ξεκινήστε το μασάζ! Δύο φορές την ημέρα είναι αρκετά- μπορείτε μια το πρωί, πριν τη δουλειά και μια το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείτε.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement