ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία

Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του, το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, άλλη μια γυναικοκτονία αλλά και παιδοκτονία
Advertisement

Καβάλα: Αδιανόητη τραγωδία στην Καβάλα με έναν 56χρονο να πυροβολεί τη γυναίκα του και το 1,5 ετών παιδί του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Καβάλας, για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, από την απίστευτη τραγωδία που συντελέστηκε το πρωί της Παρασκευής (30/09). Ένας 56χρονος άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του, πριν βάλει τέλος και στη δική του ζωή…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 50χρονος πυροβόλησε τη σύζυγό του και το 1,5 ετών παιδί τους ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορέις αναφέρουν πως ο άνδρας είχε δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει συζυγό του για την επιμέλεια του παιδιού. Μάλιστα, φέρεται να πήρε τη γυναίκα και το παιδί σε ένα κτήμα, κι εκεί την πυροβόλησε, το ίδιο έκανε και με το 1,5 ετών παιδάκι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του…

Το διπλό φονικό και η αυτοκτονία, ήρθαν να συνταράξουν την τοπική κοινωνία λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 52χρονου άνδρα στη Χρυσούπολη από έναν 25χρονο, πρώην συνάδελφό του.

Ο αντιδήμαρχος Ορεινού, κύριος Τερζόπουλος Ιωάννης μίλησε για τα πρώτα λεπτά που έγινε γνωστή η τραγική είδηση αλλά και για το παρελθόν του ζευγαριού.

«Ήμουν με τον ξάδερφό του και πίναμε καφέ στο καφενείο, όταν τον πήρε ο αδερφός – δηλαδή ο άλλος ξάδερφος – τηλέφωνο και του είπε τι έγινε.», είπε αρχικά ο κ. Τερζόπουλος.

Σχετικά με το παρελθόν του ζευγαριού στο χωριό ακούστηκε πως «Με την κοπέλα συζούσαν. Τον τελευταίο καιρό δεν τα πήγαιναν καλά και χθες (29/9) είχαν δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού. Τι έγινε σήμερα κανείς δεν ξέρει, μόνο εκείνος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο τέλος ο δήμαρχος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας φέρεται να πήρε τη γυναίκα και το παιδί σε ένα κτήμα, κι εκεί την πυροβόλησε, το ίδιο έκανε και με το 1,5 ετών παιδάκι και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του…

Το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης ερευνά το τραγικό αυτό περιστατικό.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement