ΓΥΝΑΙΚΑ

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα
Advertisement

Τα σικ χτενίσματα για τη δουλειά αποτελούν πονοκέφαλο για τη γυναίκα που ναι μεν θέλει να είναι περιποιημένη, αλλά ο χρόνος που διαθέτει για τα μαλλιά της είναι περιορισμένος.

Οι γυναίκες του σήμερα δουλεύουν και είναι ανεξάρτητες. Έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που το κέρδισαν με τους αγώνες τους. Η γυναίκα του σήμερα, λοιπόν, ψάχνει ένα χτένισμα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στην δύσκολη καθημερινότητά της.

Σικ χτενίσματα για τη δουλειά: Είναι ανθεκτικά στη δύσκολη καθημερινότητα

Θέλει ένα χτένισμα σικ και ανθεκτικό μέσα στην μέρα. Οι γυναίκες έχουν ανάγκη χτενίσματα που να φανερώνουν το κύρος που έχουν στην δουλειά ή που να μπορούν να δείξουν την σοβαρότητα που τις διακατέχει στον εργασιακό τους χώρο.

Σικ χτενίσματα για τη δουλειά: Αναδεικνύει το στυλ σου και είναι εύκολα

Σε όποια δουλειά κι αν βρίσκεσαι, όποια θέση κι αν κατέχεις, τα παρακάτω χτενίσματα θα σου αρέσουν πολύ και σίγουρα, θα καταφέρεις να τα υιοθετήσεις και να τα προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

Πρόκειται για χτενίσματα που θα σε κάνουν να αναδείξεις το στυλ σου και φυσικά που είναι εύκολα να γίνουν. Άλλωστε όσο περιποιημένη και να είσαι, κάθε πρωί πριν την δουλειά δεν έχεις χρόνο για περίπλοκα χτενίσματα και αυτό το ξέρουμε.

Επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 1

Ένας ψηλός κότσος στα μαλλιά είναι πάντα ένα safe χτένισμα για την δουλειά. Είναι σικ και πολύ μα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Μπορεί παλιότερα οι ψηλοί κότσοι να έπρεπε να ήταν αυστηροί όμως πλέον στην μόδα, έχει έρθει το επιμελώς ατημέλητο.

Αυστηρή χαμηλή κοτσίδα με φράντζα

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 2

Αν θέλεις ένα πολύ σικ χτένισμα έτσι ώστε να δείξεις το κύρος που έχεις στον χώρο εργασίας ή την σοβαρότητά σου, κάνε μια χαμηλή κοτσίδα που θα την φέρεις μπροστά στους ώμους και μια άκρως ίσια φράντζα. Το μυστικό είναι να μην φριζάρουν καθόλου τα μαλλιά σου.

Αυτό θα το πετύχεις χρησιμοποιώντας την λακ. Απλά βάλε λακ στα μαλλιά σου σε κοντινή απόσταση. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Αυστηρός χαμηλός κότσος

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 3

Ένας αυστηρός χαμηλός κότσος είναι αρκετός και πολύ εύκολος στο να γίνει για την δουλειά. Είναι ένα απίστευτα σικ και επαγγελματικό χτένισμα που ταιριάζει στις γυναίκες που έχουν αυστηρές θέσεις εργασίας. Είναι άλλωστε ένα ιδιαίτερα αυστηρό χτένισμα.

Ελεύθερα καρέ κυματιστά μαλλιά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 4

Υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν σε καφετέριες και σε μαγαζιά με ρούχα ή υποδήματα. Αυτές οι γυναίκες έχουν ανάγκη ανάλαφρα και νεανικά χτενίσματα. Μπορείς λοιπόν να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να τα κάνεις κυματιστά για επιπλέον styling.

Αυστηρά ίσια καρέ μαλλιά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 5

Για να δείξει μια γυναίκα σικ δεν είναι ανάγκη να φτιάχνει στα μαλλιά της μόνο κότσους και κοτσίδες. Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να τα ισιώσεις. Αν είσαι γυναίκα με υψηλόβαθμη θέση εργασίας, μπορείς με την ισιωτική σου να δημιουργήσεις μερικές καμπύλες στα τελειώματα, για να δείξει το αποτέλεσμα πιο σοβαρό.

Χαμηλή ponytaile αλογοουρά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 6

Το χτένισμα αυτό μπορεί να το υιοθετήσει οποιαδήποτε γυναίκα, ανεξαρτήτως της θέσης εργασίας. Μια χαμηλή ponytaile αλογοουρά που δεν φριζάρει. Είναι μοντέρνο και σικ και σίγουρα μπορείς να το επιλέξεις κι εσύ!

Ψηλή ponytaile αλογοουρά με κυματιστά τελειώματα

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 7

Αν θέλεις ένα σικ και συγχρόνως νεανικό look τότε η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός της φωτογραφίας, σου έδωσε την λύση. Μια ponytaile αλογοουρά που στα τελειώματα της κάνει “κύμα” για να δείχνει πιο σικ.

Ψηλή ponytaile αλογοουρά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 8

Για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη να έχουν όμορφα χτενίσματα αλλά δεν έχουν ανάγκη αυστηρά χτενίσματα, τότε η παρακάτω εικόνα σου ταιριάζει. Αφήνεις τα μαλλιά σου φυσικά ή τα κάνεις μπούκλα και τα πιάνεις μια ψηλή ponytaile αλογοουρά. Μοντέρνο, νεανικό και περιποιημένο.

Ψηλή ponytaile αλογοουρά σε ίσια μαλλιά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 9

Μια ponytaile αλογοουρά με ίσια μαλλιά είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που έχει μακριά μαλλιά. Μπορείς να το επιλέξεις σε οποιαδήποτε δουλειά κι αν βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό, αφού καταφέρνει να είναι σικ και πολύ νεανικό και μοντέρνο.

Ίσια ελεύθερα μαλλιά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 10

Ποιος είπε ότι τα ίσια μαλλιά δεν είναι σικ; Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου ίσια και να τα χτενίσεις με τέτοιον τρόπο που να δημιουργούν ένα κλασικό ύφος. Ταιριάζει σε γυναίκες που κατέχουν θέσεις εργασίας με σοβαρό αξίωμα. Αλλά και σε γυναίκες που έχουν ανάγκη να δείξουν την σοβαρότητά τους.

Κυματιστά κοντά μαλλιά

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 11

Είσαι διευθύντρια ή υπεύθυνη σε κάποια επιχείρηση; Τότε το συγκεκριμένο αυστηρό look είναι αυτό που σου ταιριάζει. Σίγουρα ταιριάζει σε γυναίκες άνω των 30, γιατί στις πιο μικρές σε ηλικία μπορεί να μοιάζει ξένο. Αν είσαι άνω των 30 λοιπόν κι έχεις κοντά μαλλιά, υιοθέτησε την παρακάτω εικόνα.

Χαμηλός επιμελώς ατημέλητος κότσος

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 12

Το επιμελώς ατημέλητο είναι στην μόδα. Μπορείς να αφήσεις μερικές φύτρες να ακολουθήσουν…δική τους πορεία και το αποτέλεσμα να είναι και πάλι ρομαντικό σικ αλλά και τόσο μοντέρνο. Απλά υπέροχο!

Μισά πάνω μισά κάτω μακριά μαλλιά με στέκα

Καθημερινά χτενίσματα: 13 σικ και κομψές ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε μέρα - Εικόνα 13

Ένα άκρως ρομαντικό και νεανικό χτένισμα που όμως προσδίδει κύρος. Αν είσαι νέα στην δουλειά και θες να κάνεις καλή εντύπωση, τότε αυτό το χτένισμα σου ταιριάζει. Άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα και πρόσθεσε μια όμορφη στέκα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement