ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Advertisement

Για να έχει το δικαίωμα να φάει ένα φυσιολογικό φαγητό, έπρεπε πρώτα να περάσει τη δοκιμασία και να φάει μια ζωντανή αράχνη.

Τα ριάλιτι σόου προκειμένου να κερδίσουν έστω και μισή μονάδα θεαματικότητας αρχίζουν και ωθούν όλο και περισσότερο τους συμμετέχοντες στα όρια τους. Καυγάδες, ξύλο, ίντριγκες, μέχρι και δοκιμασίες όπου οι συμμετέχοντες πρέπει να φάνε οτιδήποτε αηδιαστικό τους προσφέρουν, προκειμένου να περάσουν στον επόμενο γύρο.

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα1

Το ριάλιτι που μεταδίδει το δίκτυο ITV, ονομάζεται «η βασίλισσα της ζούγκλας». Διάφορες σελέμπριτις β και γ κλάσης καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες μέσα σε μια ζούγκλα για να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο.

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα2

Η Φερν Μακάν, είχε να επιλέξει. Ή να φάει μια ζωντανή αράχνη τεραστίων διαστάσεων, προκειμένου να περάσει στον επόμενο γύρο, ή να φάει ένα λαχταριστό γεύμα κοτόπουλο πανέ, το οποίο όμως δεν ήταν εγγύηση για τη συνέχιση της πορείας της στο σόου.

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα3

Η Φερν έκανε την επιλογή της και άρχισε να τρώει την αράχνη: «Ήταν λίγο σκληρή, κρατσανιστή, αιχμηρή, και όταν την δάγκωσα το στόμα μου γέμισε πικρά ζουμιά» είπε.

Θα κάνατε ποτέ κάτι τέτοιο; Γυναίκα τρώει ζωντανή μια αράχνη για τις ανάγκες ριάλιτι παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ) - Εικόνα4

Όμως το θέαμα αυτό ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι άνθρωποι διαμαρτύρονταν τόσο για τον εξευτελισμό, αλλά και για τον… θάνατο της αράχνης.


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement