ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ

Υπάρχουν κι οι γυναίκες που κοιτάνε την ψυχή, όχι την τσέπη

Υπάρχουν κι οι γυναίκες που κοιτάνε την ψυχή, όχι την τσέπη
Advertisement

Γράφει η Λία Ευαγγελίδου

Λοιπόν φίλοι μου αφιερωμένο σε εσάς που θεωρείτε πώς όλες οι γυναίκες είναι τsούλες και κοιτάνε μόνο τα λεφτά. Ναι, δεν αμφιβάλλω θα έχετε πληγωθεί, όπως όλοι μας άλλωστε. Αλλά μην τσουβαλιάζετε ανθρώπους!

Μην φέρεστε φθηνά και ξετσίπωτα επειδή κάποια κάπου κάπως κάποτε σας πλήγωσε. Υπάρχουν γυναίκες που διψούν για αγάπη. Υπάρχουν γυναίκες που ποθούν να κλείνονται σε μια αγκαλιά που γι’αυτές θα είναι ο κόσμος όλος!

Υπάρχουν γυναίκες που λαχταρούν να νιώσουν ασφαλείς. Υπάρχουν γυναίκες που ότι λένε το εννοούν. Υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν να φορούν ποδιά και να είναι στην κουζίνα αψηφώντας την δική τους κούραση, γιατί γουστάρουν να φροντίζουν και να προσέχουν τον άνθρωπο τους και τα παιδιά τους.

Υπάρχουν γυναίκες που σέβονται τους ρόλους των δύο φύλων, όμορφα και διακριτικά πάντα. Υπάρχουν γυναίκες που σέβονται και τιμούν τον άνθρωπο τους.. Γιατί εάν δεν σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου, είναι φύση αδύνατο  να σεβαστείς τον οποιονδήποτε.

Υπάρχουν γυναίκες που τους είναι  παγερά αδιάφορο εάν ο άνθρωπος τους είναι φραγκάτος γιατί θέλουν ψυχή κι όχι γεμάτη τσέπη! Υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν δυνατά απόλυτα και ολοκληρωτικά..

Και όταν σας τύχει μια τέτοια γυναίκα αντί να την εκτιμήσετε και να την κρατήσετε κάνετε τα πάντα για την χάσετε, είτε με τη συμπεριφορά σας είτε με τα λόγια σας! Σε πόσες από αυτές άραγε βγάλατε τα απωθημένα σας επειδή όντως μπορεί να πέσατε πανω σε μια γυναικα που σας πληγωσε; Την θεωρείτε δεδομένη; Τεστ αντοχής για το εάν θα αντέξει στο ποσό μ@λακισμενα της φερεστε;

Εκεί λοιπόν μάγκες μου τη χάσατε! Εκει ήρθε το Game Over..

Θα αντέξει πολλά γιατί είπαμε αγαπάει δυνατά απόλυτα και ολοκληρωτικά, αλλά όλα έχουν όριο και όταν θα φτάσεις στο σημείο να θιξεις την αξιοπρέπεια της τότε σου βάζει ένα Χ μεγαλύτερο από το μπόι σου! Γιατί αυτή η γυναίκα έχει κοπιάσει έχει παλέψει εχει μοχθησει και τα εχει καταφέρει μόνη της..

Καμία κόλαση δεν την άγγιξε και με την ηθική της δεν κάνει παζάρια. Και αν δεν την πιστεύεις ρώτα.. Ρώτα γύρω σου τον περίγυρο της. Κουβέντα κακή δεν θα ακούσεις γιατί αυτή η γυναίκα είναι κύρια με Κ κεφαλαίο. Μάθετε λοιπόν όταν σας τύχει μια τέτοια γυναίκα να την σέβεστε να την προσεχετε και να την αγαπάτε

Γιατί αυτή η γυναίκα δεν έχει ανάγκη ούτε από κάποιον να την ταΐζει ούτε κάποιον να της λύσει τα προβλήματα ούτε από κάποιον να της προσφέρει λούσα και άνετη ζωή. Ό,τι γουστάρει το έχει, γιατί πατάει γερά στα πόδια της και εχει δικές της πλάτες να στηριχτεί και μόνο σε αυτές βασίζεται. Δουλεύει σαν το σκυλί για να μην έχει ανάγκη κανέναν και τίποτα!

Αυτό το πλασμα λοιπον φίλοι μου λέγεται δυναμική γυναίκα και δεν έχει ανάγκη από αντράκια δίπλα της που θα της βγάλουν την ψυχή και θα την εξευτελίζουν. Έχει ανάγκη από αγάπη και όταν θα την κερδίσεις τότε θα βγάλει στην επιφάνεια και το κοpιτσάκι που κρύβει μέσα της..

Κι εσύ τότε αν θες να λέγεσαι άντρας με Α κεφαλαιο αυτό το κοpιτσάκι που θα δεις να το πάρεις αγκαλιά και να το προστατεύσεις

Να σεβαστείς αυτήν την γυναίκα γιατί αφέθηκε πάνω σου και σε άφησε να δεις το μυστικό της. Και ποιο είναι αυτό; Ότι αυτή η δυναμική γυναίκα που βλέπεις απέναντι σου στην ουσία είναι ένα κοpιτσάκι που λαχταράει να ζήσει το παραμύθι που της έταξαν όταν ήταν μικρή..

Μια όμορφη ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή γεμάτη αγάπη. Και δεν σου μιλάω φίλε μου για πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Οι έξυπνες γυναίκες δεν πιστεύουν στα παραμύθια..

Μιλάω γι’αλλα, για απλά όμορφα, αληθινά πραγματάκια! Εναν ώμο να ακουμπήσει όταν θα νιώσει λυπημένη Μια αγκαλιά να της σβήσει κάθε ανασφάλεια Ένα φιλί να της κλείσει το στόμα όταν γκρινιάζει. Σ’ αγαπώ με λόγια και πράξεις για να της φτιάχνουν τη μέρα Και δυο κορμιά να γίνονται ένα τη νύχτα κάνοντας έpωτα κι όχι σeξ. Αυτό είναι το παραμύθι της…αυτό επιθυμεί και λαχταράει να ζήσει.

Αν της τα χαρίσεις όλα αυτά τότε έχεις κερδίσει τον καλύτερο σύμμαχο σου στην υπόλοιπη ζωή σου… Μια γυναίκα βράχο δίπλα σου σε όλα. Μια γυναίκα που θα σε αγαπάει θα σε σέβεται και θα σε τιμάει Λοιπόν φίλοι μου σας μιλάω μπέσα.. Υπάρχουν αυτές οι γυναίκες και τις χάνετε! Το γιατί να το αναρωτηθείτε εσείς..

[loveletters]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement