ΕΛΛΑΔΑ

«Ηλεκτρίζει» τη νύχτα η νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Electrik [εικόνες]

«Ηλεκτρίζει» τη νύχτα η νέα συλλεκτική φιάλη Absolut Electrik [εικόνες]
Advertisement

H Absolut παρουσιάζει την Absolut Electrik, τη νέα συλλεκτική φιάλη που φέρνει ένα αίσθημα ενέργειας ικανό να «ηλεκτρίσει» κάθε βραδιά.

Η Absolut Electrik διατίθεται σε μπλε electric και σε ασημί χρώμα, με ημι-διαφανή επικάλυψη που δημιουργεί see-through αντανακλάσεις. Τα δύο χρώματα αντιπροσωπεύουν το χαρακτηριστικό βαθύ μπλε της Absolut και την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αργύρου. O συνδυασμός τους στη νέα συλλεκτική φιάλη της Absolut δημιουργεί μία «ηλεκτρική» αίσθηση που θυμίζει φώτα που αναβοσβήνουν και ρυθμικά beats.

Η Absolut Electrik ακολουθεί την παράδοση του brand, σύμφωνα με την οποία, κάθε χρόνο κυκλοφορεί μία νέα φιάλη που χαρακτηρίζεται από το πρωτοποριακό της σχέδιό. Η νέα συλλεκτική φιάλη έρχεται να συμπληρώσει την ιδέα της Absolut να «μεταμορφώσει» τη νύχτα εμπλουτίζοντάς τη με δημιουργικότητα.

«Το γεμάτο ενέργεια σχέδιο της φιάλης της Absolut Electrik εκφράζει την αποστολή της Absolut να μεταμορφώσει την νύχτα πέρα από τα συνηθισμένα. Έχουμε μεταμορφώσει διάφορα στοιχεία της νυχτερινής ζωής σε πόλεις ανά τον κόσμο και τώρα, προσφέρουμε την έμπνευση στους καταναλωτές να δημιουργήσουν την δική τους Absolut Night στο σπίτι τους», είπε η Gaia Gilardini, Διευθύντρια Επικοινωνίας της Absolut παγκοσμίως.

Στο πλαίσιο του λανσαρίσματος της νέας της συλλεκτικής φιάλης και για να ενισχύσει τη μεταμόρφωση των parties στο σπίτι μέσω της τεχνολογίας, η Absolut δημιούργησε επίσης τον Electric Barman στο Absolut.comElectrik. Εκεί, οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν με τον EB-7, το πρώτο διαδραστικό ρομπότ-bartender, για τη δημιουργία του δικού τους προσωπικού cocktail, που θα φτιάξει ο EB-7 αφού πρώτα τους ρωτήσει μερικές προσωπικές ερωτήσεις.

Η περιορισμένη έκδοση Absolut Electrik θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά το Δεκέμβριο του 2015.

 

Πηγή

Advertisement