ΤΑΞΙΔΙ

Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά.

Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά.
Advertisement

Γνωστό και ως «Το ποτάμι που ξέφυγε από τον Παράδεισο» ή «Λιωμένο Ουράνιο Τόξο» ακόμα και ως «Το πιο όμορφο ποτάμι του κόσμου» ο Κολομβιανός ποταμός Cano Cristales το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ του Σεπτεμβρίου και του Νοεμβρίου μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό φυσικό θαύμα που σφύζει από ζωή και πάνω απ όλα από χρώμα.

Η εξήγηση βρίσκεται στην γεμάτη έκρηξη χρωμάτων όπου ο ποταμός γεμίζει με κόκκινα φύκια που διασταυρώνονται με αγριόχορτα και κίτρινη άμμο η οποία ενώνει το μπλε του νερού και τις χιλιάδες αποχρώσεις που αντανακλούν.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε εντυπωσιακές εικόνες από την περιοχή.

Δείτε το βίντεο :

Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα0Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα1Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα2Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα3Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα4Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα5Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα6Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα7Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα8Γνωρίστε το απίστευτο ποτάμι με τα πέντε χρώματα στην Κολομβία. Μοναδική ομορφιά. - Εικόνα9
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement