ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Ιατροδικαστής και ψυχολόγος θα καταθέσουν υπέρ του Αναγνωστόπουλου

Γλυκά Νερά: Ιατροδικαστής και ψυχολόγος θα καταθέσουν υπέρ του Αναγνωστόπουλου
Advertisement

Τους μάρτυρες που θα καταθέσουν για να ελαφρύνουν τη θέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, φαίνεται πως έχει βρει η πλευρά του πιλότου.

Η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Απριλίου.

Σύμφωνα με το Star, στη δίκη αναμένεται να καταθέσουν για τον πιλότο πέντε μάρτυρες. Οι δύο ειναι πραγματογνώμονες, ένας ιατροδικαστής και ένας ψυχίατρος.

Αυτοί θα επιχειρήσουν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του, αλλά και τον τρόπο που τη σκότωσε για να πείσουν ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.

Τα άλλα τρία άτομα είναι από το περιβάλλον του και θα μιλήσουν, όχι για τη μοιραία βραδιά, αλλά για τη σχέση που είχε με την Καρολάιν.

Κομβικό σημείο στην υπερασπιστική γραμμή του 34χρονου είναι να καταφέρει να αποδείξει ότι η δολοφονία της Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής λόγω των τσακωμών που υπήρχαν μεταξύ τους και δεν ήταν προμελετημένη.

Γλυκά Νερά: Ιατροδικαστής και ψυχολόγος θα καταθέσουν υπέρ του Αναγνωστόπουλου - Εικόνα 1

Επίσης θα επιχειρήσει να παρουσιάσει την αδικοχαμένη γυναίκα ως μια βίαιη και ναρκισσιστική προσωπικότητα.

“Η ψυχολόγος είχε πει ότι η σύζυγός μου έπασχε από ναρκισσιστική διαταραχή με κάποια στοιχεία κατάθλιψης. Το χαρακτηριστικό αυτό της συζύγου μου είχε ως αποτέλεσμα σε ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής μας, να έχει απότομα ξεσπάσματα οργής και θυμού για επουσιώδη ζητήματα ενώ τα ξεσπάσματα αυτά διαρκούσαν δύο με τρεις ώρες και έφευγαν έτσι γρήγορα, όπως εμφανίζονταν”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο πιλότος στην απολογία του.

Η υπερασπιστική του γραμμή του 34χρονου θα στηριχτεί στο ημερολόγιο που διατηρούσε η Καρολάιν και σημείωνε περιστατικά από τον έγγαμο βίο της.

“Υπάρχουν πολλά πάντως και στοιχεία στη δικογραφία, ακόμα και από το σημειωματάριο, τα οποία νομίζω αποκαλύπτουν πράγματα. Έχουν ειπωθεί αυτά και σε επίπεδο σημειωματάριου, αλλά δε θέλω να τοποθετηθώ, σε 10 ημέρες είναι η δίκη”, δήλωσε σε εκπομπή του Mega ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του 34χρονου.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement