ΓΥΝΑΙΚΑ

Δυο γυναίκες με τεράστια δύναμης ψυχής: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Δυο γυναίκες με τεράστια δύναμης ψυχής: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου
Advertisement

Και οι δυο τους δέχτηκαν φρικτή επίθεση με καυστικό υγρό, αλλά κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και να βρουν τη δύναμη να συνεχίσουν.

Ο λόγος για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και την Κωνσταντίνα Κούνεβα, δυο γυναίκες που αναδείχθηκαν σε σύμβολα δύναμης και οι οποίες ήταν μάλλον θέμα χρόνου να συναντηθούν.

Οι δυο τους μοιράστηκαν τις τραυματικές εμπειρίες τους, μιλώντας για τον δύσκολο δρόμο που διανύουν με πόνο, μοσχεύματα και χειρουγεία.

Δυο γυναίκες με τεράστια δύναμης ψυχής: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Εικόνα 1

«Είπα απλά στους εργαζομένους τα δικαιώματα τους, το αυτονόητο. Ούτε έκλεψα, ούτε σκότωσα, ούτε έκανα κάποιο σκάνδαλο. Δεν ξέρω γιατί μου έκαναν αυτή την επίθεση» είπε μεταξύ άλλων η Κούνεβα στις δηλώσεις που μοιράστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο λογαριασμό της στο Instagram και πρόσθεσε:

«Τα χειρουργεία δεν τελειώνουν. Έχω κάνει πάνω από 40 σίγουρα. Αυτό το υγρό καίει το κόκκαλο για 20 μέρες. Δε μπορεί να βοηθήσει κάτι για να σταματήσει το έγκαυμα. Καίει και καταστρέφει. Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί.

Δυο γυναίκες με τεράστια δύναμης ψυχής: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Εικόνα 2

Εκτός από το μέτωπο, όλα τα άλλα είναι μοσχεύματα. Δε μπορώ να καταλάβω από που έρχεται ο ήχος. Έχω χάσει ένα μάτι και το άλλο υπολειτουργεί».

«Δύο πράγματα μου δίνανε δύναμη. Το παιδί μου και οι φωνές από την αυλή στο νοσοκομείο. Μαζευόντουσαν εργαζόμενοι και διαδήλωναν για μένα. Άνοιγα τα παράθυρα και τους άκουγα. Έ𝛑𝛒𝛆𝛑𝛆 𝛎𝛂 𝛇ή𝛔𝛚 𝛄𝛊𝛂 𝛎𝛂 𝛍𝛆𝛄𝛂𝛌ώ𝛔𝛚 𝛕𝛐 𝛑𝛂𝛊𝛅ί 𝛍𝛐𝛖».

Δυο γυναίκες με τεράστια δύναμης ψυχής: Η Κωνσταντίνα Κούνεβα συνάντησε την Ιωάννα Παλιοσπύρου - Εικόνα 3

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Κούνεβα διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες εργασίας ως συνδικαλιζόμενη καθαρίστρια.

Τα μεσάνυχτα στις 22 Δεκεμβρίου 2008, ενώ επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι, δέχτηκε επίθεση από δύο αγνώστους, που την περιέλουσαν με βιτριόλι και την υποχρέωσαν να το καταπιεί, προκαλώντας απώλεια της όρασης από το ένα μάτι και βλάβες σε εσωτερικά όργανα.

«Η Κωνσταντίνα Κούνεβα παρότι έχει περάσει τα πάνδεινα, είναι ακόμα εδώ, μάχεται και δε σταματάει. Και εμείς τη χειροκροτάμε» γράφει για εκείνη η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ακούστε όλα όσα είπαν:

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement