ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Γυναίκα επιχειρηματίας θα καλύψει το ποσό για να σωθεί η 16χρονη Ανθή – Έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις

Γυναίκα επιχειρηματίας θα καλύψει το ποσό για να σωθεί η 16χρονη Ανθή – Έχει κάνει ήδη 7 χειρουργικές επεμβάσεις
Advertisement

Μία επιχειρηματίας από την Αθήνα, που δεν επιθυμεί να δημοσιευτεί το όνομα της θα καλύψει το ποσό που απομένει για μεταφερθεί η 16χρονη Ανθή στην Γερμανία και να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Η επιχειρηματίας, συγκινημένη από την ανάρτηση της «Αποστολής αγάπης», επικοινώνησε με τα μέλη της ομάδας και δήλωσε παρούσα στον αγώνα της οικογένειας για να σώσουν το παιδί τους και να πραγματοποιήσει το «ταξίδι στη ζωή».

Η 16χρονη από το Ηράκλειο δίνει μάχη με οστεοσάρκωμα και από το 2015 έως και σήμερα η μικρή με δυσβάσταχτο για την οικογένεια κοστολόγιο κάθε φορά.

Η ανάρτηση της Αποστολής αγάπης:

Η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα❤️❤️❤️ Sos sos sos ‼️‼️‼️

Ότι και να πούμε για εσάς είναι λίγο…

Σήμερα όλη μέρα δεχόμαστε μηνύματα από κόσμο που θέλει να βοηθήσει την 16χρονη. Επιχειρηματίας από Αθήνα (γυναίκα που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της) επικοινώνησε μαζί μας και θα καλύψει σχεδόν όλο το ποσό που έχει μείνει για να μεταφερθεί το κορίτσι στην Γερμανία.

Αύριο το πρωί θα έχουμε αναλυτικά το ποσό που έχει μπει στην τράπεζα από όλους εσάς (θα το αναρτήσουμε μαζί με το αποδεικτικό της τράπεζας) και στην συνέχεια θα συμπληρώσει ο άνθρωπος το υπόλοιπο ποσό.

♦️Άρα εδώ σταματάμε να βάζουμε χρήματα καθώς η οικογένεια καλύφθηκε!‼️‼️‼️‼️ Ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαρίζει υγεία!!!!

Με εκτίμηση Αποστολή Αγάπης

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement