ΚΟΣΜΟΣ

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική
Advertisement

Όλα ξεκίνησαν όταν η Βρετανίδα Zoey Wright άρχισε να αισθάνεται κουρασμένη όλη την ώρα. Στη συνέχεια, η 21χρονη έχασε 11 κιλά χωρίς προσπάθεια. Αυτό την ανησύχησε και την έκανε να επισκεφτεί τους γιατρούς.

Η διάγνωση: ελκώδης κολίτιδα, μια χρόνια φλεγμονή του παχέος εντέρου, που προκαλεί καταναγκαστικά διάρροια, εντερική αιμορραγία, και το χειρότερο απ “όλα, συνεχή και βασανιστικό πόνο. Δύο χρόνια αργότερα η Zoey αποφασίσε να κάνει κολεκτομή, δημιουργώντας ένα τεχνητό άνοιγμα στο έντερό της.

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα1

Όμως, η Βρετανίδα από την Κορνουάλη δεν σχεδίαζε να αφήσει τη ζωή της να σταματήσει από μια ασθένεια. Αντ “αυτού, αποφάσισε να γίνει μία bodybuilder! Χάρη στην αυστηρή προπόνηση του φίλου της Conor και μια αυστηρή δίαιτα, η 22χρονη υποβάλλεται σε μια απίστευτη μεταμόρφωση μέσα σε λίγους μήνες.

“Δεν θέλω να υπερβάλλω. Η προπόνηση για ένα διαγωνισμό bodybuilding είναι δύσκολη για τους κανονικούς ανθρώπους, αλλά όταν έχετε μια χρόνια ασθένεια, είναι ένας εφιάλτης”, λέει η Zoey. “Αλλά όταν έχετε ένα πάθος, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει!”

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα2

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα3

Μόλις 10 μήνες μετά την επέμβαση, η Zoey διαγωνίζεται στον πρώτο της διαγωνισμό bodybuilding – έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν θα είναι σε θέση να κρύψει την σακούλα της κολεκτομής φορώντας ένα τόσο μικρό μπικίνι.

“Έχω μεγάλο φόβο που θα δείξω την σακούλα μου σε ολόκληρο το κοινό,» παραδέχεται η νεαρή γυναίκα πριν από την εμφάνισή της. “Αλλά ήρθε η ώρα να δείξουμε στον κόσμο ότι μια χρόνια ασθένεια δεν μπορεί να μας σταματήσει από την επίτευξη των ονείρων μας!»

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα4

 

Και αυτό είναι ακριβώς συνέβη: η Zoey κέρδισε το διαγωνισμό και προκρίθηκε αυτόματα για τα παγκόσμια πρωταθλήματα bodybuilding! «Είμαι συγκλονισμένη. Είναι σαν ένα όνειρο!» δήλωσε η μυώδης νεαρή. Αλλά δεν κέρδισε μόνο. Η Zoey έδειξε σε άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια ότι δεν έχουν να ντρέπομαι για τίποτα.

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα5

«Κάθε φορά που νιώθω άσχημα σκέφτομαι αυτό το κίνητρο”, λέει η Zoey. «Ναι, αυτή η ασθένεια πήρε το παχύ μου έντερο και άλλαξε το σώμα μου, αλλά γιατί πρέπει να αλλάξω αυτό που είμαι; Το bodybuilding με βοήθησε να τα ξεπεράσω όλα και αυτό θα συνεχιστεί.»

Η γυναίκα bodybuilder βγάζει μια σέλφι. Αλλά αυτό που προεξέχει από το στομάχι της την κάνει μοναδική - Εικόνα6

Η Zoey Wright είναι μια απίστευτα ισχυρή γυναίκα – από όλες τις απόψεις. Η 22χρονη, δεν έχει αφήσει τη ζωή της να καθορίζεται από την ανίατη ασθένεια της. Ακολούθησε τα όνειρά της και αποτελεί πρότυπο για τους άλλους.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement