ΔΙΑΦΟΡΑ

Γιατί οι γυναίκες στο vapIng επιλέγουν τα τσιγάρα ατμού μίας χρήσης

Γιατί οι γυναίκες στο vapIng επιλέγουν τα τσιγάρα ατμού μίας χρήσης
Advertisement

Από την στιγμή που τα disposable ecigs έκαναν την εμφάνιση τους παγκοσμίως, οι γυναίκες τα “αγκάλιασαν” ως μια μέθοδο διακοπής του καπνίσματος. Οι λόγοι που συνέβη αυτό είναι πολλοί, αλλά κυρίως γιατί με τα συγκεκριμένα ατμιστικά προϊόντα υπάρχει η ελευθερία επιλογής τους. Τι σημαίνει αυτό; Παρακάτω, βρίσκεται ένας πλήρης οδηγός για τσιγάρο ατμού μιας χρήσης, όπου αναλύονται βασικές πληροφορίες:

Ποιος είναι ο ρόλος της γυναίκας στο άτμισμα

Σήμερα, βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να στρέφονται στο vape. Πλέον, η εικόνα νέων γυναικών και όχι μόνο, έχει αλλάξει. Ένα μεγάλο μέρος τους επέλεξε το ηλεκτρονικό τσιγάρο για την διακοπή του καπνίσματος και τα αποτελέσματα δείχνουν επιτυχία στο πέρασμα του χρόνου. Δεν στράφηκαν εκεί ως ένα μέσον υποκατάστατου νικοτίνης, αλλά επειδή θέλουν να ανήκουν σε μια κοινότητα ατμιστών που αυξάνει με ταχύτατους ρυθμούς σε όλο τον κόσμο. Το vaping είναι μια κουλτούρα, μια ολόκληρη φιλοσοφία, ένας τρόπος ζωής που ακολουθείται φανατικά από εκατομμύρια ανθρώπους τα τελευταία χρόνια. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα έχουν αντικαταστήσει το κοινό τσιγάρο για μια μεγάλη μερίδα πληθυσμού και αναμένεται την επόμενη 5ετία να το ξεπεράσουν σε πωλήσεις. Αυτό υποδηλώνει πως αυτή η τάση την έχουν αποδεχτεί και τα 2 φύλα, αλλά κυρίως οι γυναίκες έχουν μια ανοδική πορεία στον κόσμο του vaping.

Τι είναι το τσιγάρο ατμού μιας χρήσης

Τι είναι όμως, το τσιγάρο ατμού μιας χρήσης; Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, δεν χρειάζεται επαναγέμισμα, ούτε επαναφόρτιση μιας που είναι ήδη εφοδιασμένο με υγρό αναπλήρωσης και πλήρως φορτισμένο. Οπότε, είναι έτοιμο προς άτμισμα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καμιά κίνηση, παρά να ανοίξετε το κουτί που το περιέχει και να ξεκινήσετε το vaping. Μόλις τελειώσει το υγρό αναπλήρωσης στη συσκευή, απλώς το πετάτε και προμηθεύεστε ένα καινούργιο. Η χρήση του είναι πανεύκολη, χωρίς ειδικές ρυθμίσεις, ξεκινάτε να ατμίζετε και αυτό είναι όλο. Είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους θέλουν κάτι οικονομικό, χωρίς να δεσμεύονται με κάποια άλλη συσκευή ecig.

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν disposable ecigs

Οι γυναίκες προτιμούν συνήθως αυτά τα disposable ecigs για πολλούς λόγους. Κατ’ αρχήν, τα disposable ecigs είναι ηλεκτρονικά τσιγάρα σχεδιασμένα για γυναίκες. Θα αναρωτιέστε, για ποιον λόγο; Όταν μια γυναίκα θέλει να χρησιμοποιήσει αυτά τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, τα επιλέγει γιατί είναι μικρά και λεπτά στο μέγεθος, ενώ αυτό τους χαρίζει άμεσα διακριτικότητα. Δεν τραβούν τα βλέμματα, αλλά όταν τυχαία το κάνουν, τότε ο κομψός σχεδιασμός τους χαρίζει έξτρα στυλ στην κάτοχο του. Κυκλοφορούν σε διαφορετικά χρώματα και μεταξύ άλλων, στα πιο αγαπημένα θηλυκά χρώματα, όπως σε ροζ, κόκκινο, μοβ, πορτοκαλί κ.α. Χωράνε και στην πιο μικρή τσάντα, είναι βολικά και παράλληλα, αρκετά πρακτικά.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης

Εκτός αυτά που αναφέρθηκαν, υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα γιατί οι γυναίκες το προτιμούν όλο και περισσότερο. Ένα από αυτά είναι το κόστος του. Ξεκινάει από 7 περίπου ευρώ και είναι μια έξυπνη λύση, εάν δεν θέλετε να περιοριστείτε με μια συγκεκριμένη συσκευή. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επιλέγετε διαφορετικές γεύσεις μιας που κυκλοφορούν και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάποια με φρουτώδη γεύση, βανίλια, καφέ, καπνό, σοκολάτα και τόσα άλλα. Έτσι, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τα βαρεθείτε ποτέ! Είναι ασφαλή και αποτελούν την τέλεια λύση για όσες θέλουν να διακόψουν το κάπνισμα, ενώ ζητούν να πειραματιστούν λιγάκι με το vaping.

Το συμπέρασμα είναι πως τα τσιγάρα ατμού μιας χρήσεως έχουν πολλά πλεονεκτήματα και για αυτό έχουν γίνει αγαπητά, συνήθως από το γυναικείο φύλο. Είναι πρακτικά, βολικά και ενδεικνύονται για κάθε κοινωνική δραστηριότητα. Παρόλα αυτά, ακόμα και στο σπίτι μπορούν να χαρίσουν στιγμές χαλάρωσης. Είναι ότι πιο κατάλληλο για γυναίκες κάθε ηλικίας που θέλουν να ξεχωρίζουν και να είναι σικάτες με τον δικό τους τρόπο.

Advertisement