ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννενα: Πρόεδρος χωριού ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε μία ηλικιωμένη

Γιάννενα: Πρόεδρος χωριού ρίχτηκε στις φλόγες και έσωσε μία ηλικιωμένη
Advertisement

Την πιο δύσκολη ώρα δεν κάθισε να σκεφτεί τους κινδύνους. Το σπίτι στα Γιάννενα που είχε αρπάξει φωτιά καιγόταν, αλλά ο ίδιος αποφάσισε να μπει για να σώσει έναν άνθρωπο.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν μόνη και αβοήθητη. Ο πρόεδρος του χωριού τα κατάφερε. Με γρήγορες κινήσεις κατάφερε να την εντοπίσει και να την απεγκλωβίσει. Μάλιστα η 87χρονη δεν τραυματίστηκε και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Τώρα έχει να σκέφτεται τις ζημιές του σπιτιού της, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Άγιο είχε 87χρόνη ηλικιωμένη στο χωριό Γεροπλάτανος στα Γιάννενα, όταν το σπίτι της τυλίχθηκε στις φλόγες από φωτιά που εκδηλώθηκε, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Την ηλικιωμένη γυναίκα έσωσε ο πρόεδρος του χωριού μαζί με κατοίκους, που έτρεξαν στο φλεγόμενο σπίτι και κατάφεραν να την βγάλουν από τις φλόγες, χωρίς να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα από την ευρύτερη περιοχή αλλά και από τα Γιάννενα, χωρίς όμως να καταφέρουν να σώσουν το σπίτι. Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement