ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε.

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε.
Advertisement

Η φωτογραφία που έκανε τον γύρο του κόσμου: ένα παρανυφάκι που μάλλον ένιωσε σαν νύφη και φίλησε στο στόμα τον παράγαμπρο όταν η φωτογράφος είπε «φιληθείτε»!

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε. - Εικόνα 3

Όταν μία φωτογράφος γάμου είπε στο νιόπαντρο ζευγάρι «φιληθείτε», σίγουρα δεν περίμενε αυτό που επρόκειτο να συμβεί. Αυτές οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του κόσμου και δείχνουν ένα χαριτωμένο 4χρονο κοpιτσάκι, το οποίο υπάκουσε τις οδηγίες της φωτογράφου αφού ένιωσε ότι ήταν εκείνη η νύφη!

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε. - Εικόνα 4

«Ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου » είπε η 4χρονη!

Αυτά έγιναν σε έναν πρόσφατο γάμο στο Νόξβιλ, στο Τενεσι, όπου η φωτογράφος Leah Bullard απαθανάτισε την απίστευτα χαριτωμένη στιγμή, όπου η 4χρονη κόρη της νύφης, η μικρή Άντερσον, έκλεψε τη στιγμή της μαμάς της, φιλώντας στο στόμα τον παράγαμπρο!

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε. - Εικόνα 5

Η Bullard είπε ότι το περιστατικό συνέβη ενώ το ζευγάρι έβγαζε φωτογραφίες με διάφορους συγγενείς. Κάποια στιγμή ζήτησε από τη νύφη και τον γαμπρό τη Michelle Hall και τον Anthony Palmer, να φιληθούν.

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε. - Εικόνα 6

Το μικρό κοpίτσι, που προφανώς ένιωθε ότι και εκείνη ήταν νύφη, υπέθεσε ότι αναφερόταν σε εκείνη και φίλησε με πάθος το αγόpι δίπλα της. Ήταν μια ξεκαρδιστική στιγμή.

Ο γαμπρός να φιλήσει τη νύφη, είπε η φωτογράφος. Και το παρανυφάκι υπάκουσε. - Εικόνα 7

Η φωτογραφία των παιδιών που φιλιούνται έγινε viral και η φωτογράφος έδωσε πολλές συνεντεύξεις στα μεγαλύτερα online ΜΜΕ της Αμερικής.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement