ΔΙΑΦΟΡΑ

Φτιάξτε μέσα σε λίγα λεπτά μπάνιο σκύλιων μόνο με μερικούς σωλήνες PVC (vid)

Φτιάξτε  μέσα σε λίγα λεπτά μπάνιο σκύλιων μόνο με μερικούς σωλήνες PVC (vid)
Advertisement

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC

Μπάνιο Σκύλων: Όσο κι αν αγαπάμε τους σκύλους, μερικές φορές η φροντίδα τους είναι περίπλοκη. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να τους κάνουμε μπάνιο, γιατί παρ’όλο που τους αρέσει το νερό, δεν κάθονται ήσυχοι για τους πλύνουμε. Αλλά αυτός ο έξυπνος άντρας βρήκε έναν τέλειο τρόπο για να το κάνει πιο εύκολο και χρειάστηκε μόνο 13 σωλήνες PVC. Δείτε πώς να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας «πλυντήριο σκύλων»!

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 1

Θα χρειαστείτε:

-13 σωλήνες PVC -3 εξαρτήματα σύνδεσης σωλήνων σε σχήμα Τ -8 εξαρτήματα σύνδεσης με τρεις υποδοχές -1 γωνιακό εξάρτημα σύνδεσης 45 μοιρών -1 βαλβίδα διακοπής σωλήνα

Σημείωση: Φροντίστε οι σωλήνες, τα εξαρτήματα σύνδεσης και η βαλβίδα να έχουν την ίδια διάμετρο.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 2

Οδηγίες:

Αρχικά, θα χρειαστείτε 8 σωλήνες και 8 εξαρτήματα σύνδεσης με 3 υποδοχές. Εδώ οι σωλήνες έχουν μήκος 78 εκατοστά. Κολλήστε τους σωλήνες με τα εξαρτήματα σύνδεσης και σχηματίστε 2 τετράγωνα.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 3

Ενώστε τα τετράγωνα χρησιμοποιώντας ακόμη 4 σωλήνες μήκους 1 μέτρου. Ένα σημείο σε ένα από τους σωλήνες θα κοπεί για να μπει η βαλβίδα.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 4

Η βαλβίδα αποτελείται από ένα εξάρτημα σύνδεσης σε σχήμα T που θα μπει στο κενό που κόψατε. Τώρα βάλτε το κομμάτι που κόψατε στο εξάρτημα σύνδεσης και μετά το εξάρτημα σύνδεσης με την γωνία 45 μοιρών, τον προσαρμογέα σωλήνα και την βαλβίδα.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 5

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε άλλο ένα κομμάτι σωλήνα στη μέση του πάνω μέρους. Κόψτε 2 κομμάτια σωλήνα σε αντίθετες πλευρές και προσέξτε το κενό να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να μπορείτε να βάλετε τα εξαρτήματα σύνδεσης T.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 6

Μαρκάρετε και ανοίξτε τρύπες ανά περίπου 2,5 εκατοστά στους 3 πάνω σωλήνες. Μπορείτε να βγάλετε τους σωλήνες για να ανοίξετε τις τρύπες. Προσοχή, ανοίξτε σωλήνες μόνο σε μία πλευρά κάθε σωλήνα.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 7

Μόλις τα ενώσετε όλα, το «πλυντήριο» σας είναι έτοιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε το λάστιχο και να ανοίξετε το νερό.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 8

Αυτή η κατασκευή είναι πολύ καλή για πιο μεγάλους σκύλους, γιατί σας επιτρέπει να πλύνετε καλά το κατοικίδιο σας. Το ξέπλυμα είναι πραγματικά πανεύκολο – απλά ανοίξτε την βαλβίδα και αφήστε το ντουζ να κάνει την δουλειά του.

Φτιάξτε Μέσα Σε Λίγα Λεπτά Μπάνιο Σκύλιων Μόνο Με Μερικούς Σωλήνες PVC (vid) - Εικόνα 9

Δείτε όλα τα βήματα στο βίντεο:

Όταν το επιτρέπει ο καιρός, αυτή η κατασκευή είναι απίστευτα χρήσιμη. Και όταν έχει πολλή ζέστη, είναι ιδανική για ένα δροσιστικό ντουζ. Ένα είναι σίγουρο – είναι καλύτερη εναλλακτική από την μπανιέρα!

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement