ΔΙΑΦΟΡΑ

Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές

Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές
Advertisement

“Κατά τη διάρκεια των ετών έβλεπα τα ίδια σημεία γύρω από το σπίτι μου στην επαρχία αλλά με διαφορετική όψη κάθε φορά, ανάλογα με την εποχή του έτους αλλά και την ώρα της μέρας. Μερικές φορές η περιοχή στην οποία ζούμε μοιάζει να μην έχει ενδιαφέρον, αφού την βλέπουμε κάθε μέρα.

Όταν ωστόσο βρεθείτε εκεί σε διαφορετικές εποχές του χρόνου αλλά και το πρωί ή το βράδυ, οι εικόνες δεν μοιάζουν με τις συνηθισμένες. Κάπως έτσι και εγώ μπήκα στον πειρασμό να απαθανατίσω στον φακό μου την περιοχή με ήλιο, χιόνι, βροχή…”, σχολιάζει ο φωτογράφος Albert Dros. “Υπάρχουν 7 λήψεις που λαμβάνονται όλο τον χρόνο, σε διαφορετικές εποχές και διαφορετικές ώρες της μέρας. Ακόμη και σε συγκεκριμένες εποχές με διαφορά μόνο λίγων ημερών, τα πράγματα μπορεί να φαίνονται εντελώς διαφορετικά σε μια φωτογραφία”, συμπληρώνει εκείνος.

Καλοκαίρι Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 2 Χειμώνας Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 3 Μέσα φθινοπώρου Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 4 Άνοιξη Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 5 Απογευματινά φώτα Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 6 Φθινοπωρινό πρωινό στο τέλος του Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 7 Απόγευμα φθινοπώρου Φωτογραφίζοντας το ίδιο μέρος σε διαφορετικές εποχές - Εικόνα 8

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement