ΕΛΛΑΔΑ

Φοιτητές εισέβαλαν σε αίθουσα λίγο πριν μιλήσει η Ράνια Αντωνοπούλου -Αποκλεισμένη η υπουργός [εικόνες]

Φοιτητές εισέβαλαν σε αίθουσα λίγο πριν μιλήσει η Ράνια Αντωνοπούλου -Αποκλεισμένη η υπουργός [εικόνες]
Advertisement

Υπό κατάληψη βρίσκεται από φοιτητές πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου η αίθουσα του Επιμελητηρίου, στο οποίο και θα πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλήτρια την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ράνια Αντωνοπούλου.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, οι φοιτητές όχι μόνο εμπόδισαν αλλά ακύρωσαν και την εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Πολιτικές αντιμετώπισης της λιτότητας και της ανεργίας», την οποία οργάνωνε η δημοτική παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα», που είχε προσκαλέσει την υπουργό.

Αιφνιδιάζοντας την αστυνομία, οι φοιτητές εισέβαλλαν στην αίθουσα, με την υπουργό να φυγαδεύεται και να βρίσκεται αποκλεισμένη στο γραφείο της Διοικούσας του Επιμελητηρίου, στον ίδιο όροφο.

Λεκτική ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των φοιτητών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόντες στην εκδήλωση είναι και οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.

Οι φοιτητές από την πλευρά τους ζητούσαν να σταματήσει η υποβάθμιση των τριών τμημάτων του Αγρινίου σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο φοιτητικής μέριμνας (στέγαση- σίτιση).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Advertisement