ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της
Advertisement

Η Η Pamela Rauseo, 37 ετών , ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της στον πολυσύχναστο δρόμο και ξαπλώνει το μωράκι στην άσφαλτο για να του δώσει το φιλί της ζωής ενώ παράλληλα ουρλιάζει για βοήθεια.

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της - Εικόνα 2

Το ανιψάκι της  Sebastian de la Cruz που  σταμάτησε κάποια στιγμή να κλαίει μέσα στο μποτιλιάρισμα και σε λίγα δευτερόλεπτα σταμάτησε και να αναπνέει. «Είχε μελανιάσει και ήταν μαλακός…ήταν τρομερό …» είπε η Pamela.

«Δεν ξέρω πώς θυμήθηκα τι πρέπει να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήξερα ότι δεν μπορούσα να τον αφήσω να πεθάνει. Δεν μπορούσα να αφήσω να συμβεί κατι στο παιδί. Η αδερφή μου μου το είχε εμπιστευθεί. « H Lucila Godoy, 34 ετών, σταμάτησε το όχημά της αφήνοντας μέσα το 3χρονο παιδί της και κατέβηκε να βοηθήσει την Pamela που ούρλιαζε ότι το παιδί δεν αναπνέει.

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της - Εικόνα 3

Από πίσω ερχόταν ο φωτογράφος του Miami Herald, Al Diaz o οποίος  μέσα στο κυκλοφοριακό χάος της εθνικής οδού Dolphin  ,απαθανάτισε αυτές τις δραματικές εικόνες : «Άκουσα την Pamela να ουρλιάζει οτι το μωρό δεν μπορούσε να αναπνεύσει . « Ο Diaz έτρεξε για βοήθεια και  βρήκε και τον αστυνόμο Amauris Bastidas  ο οποίος έφθασε αστραπιαία στο σημείο και όσο η θεία του έδινε το φιλι της ζωής, αυτός έκανε μαλάξεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι: « το σήκωσα και άρχισε να εισπνέει τον αέρα και να κλαίει . «

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της - Εικόνα 4

Όμως στη συνέχεια ,ο Sebastian έπαψε και πάλι να αναπνέει .Η Pamela, ο Diaz και ο Bastidas άρχισαν μανιωδώς να κάνουν μαλάξεις καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και διατήρησαν τους πνεύμονες του παιδιού σε λειτουργία.

Εκείνη την στιγμή κατέφθασαν και οι πρώτες βοήθειες. Δύο αξιωματικοί της Πυροσβεστικής του Μαϊάμι επιβεβαίωσαν ότι οι αεραγωγοί του παιδιού ήταν βατοί και ανέλαβαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο .

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της - Εικόνα 5

Το μωρό είχε γεννηθεί πρόωρα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Με το φιλί της ζωής έσωσε το πέντε μηνών ανιψάκι της - Εικόνα 6

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement