ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Δύο φίδια άρχισαν να μαλώνουν. Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια

Δύο φίδια άρχισαν να μαλώνουν. Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια
Advertisement

Αυτή η φωτογραφία, με ένα μαύρο φίδι να βγαίνει από μία τρύπα από το σώμα του καφέ φιδιού έχει παραξενέψει τους ειδικούς. Η φωτογραφία προέρχεται από το Griffith στη Νέα Νότια Ουαλία.

Φαίνεται και τα δύο φίδια να είναι νεκρά και κουλουριασμένα μεταξύ τους στην άκρη του δρόμου.

Δύο φίδια άρχισαν να μαλώνουν. Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια - Εικόνα1

Τι να συνέβη άραγε μεταξύ τους; Ο Geoff Mitchell, ο άντρας που τράβηξε τη φωτογραφία, είπε ότι έχει σκεφτεί πολύ το τι μπορεί να έχει συμβεί.

«Δεν νομίζω το μαύρο φίδι να κατάφερε να βγήκε από μόνο του, κάτι πρέπει να το βοήθησε. Έπρεπε να το ψάξω. Δεν είναι κάτι παράξενο ένα μαύρο φίδι να τρώει ένα καφέ, αλλά δεν έχω δει ποτέ ξανά ένα φίδι να τρυπάει ένα άλλο από μέσα.»

Δύο φίδια άρχισαν να μαλώνουν. Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια - Εικόνα2

Το μυστήριο στάλθηκε σε ειδικούς από την Αυστραλία για να το εξετάσουν. Λένε:»Είναι όντως πολύ παράξενο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς συνέβη αυτό. Φαίνεται ότι το καφέ φίδι έτρωγε το μαύρο, αλλά ποτέ δεν θα μάθουμε τι πραγματικά συνέβη.

Τον Ιανουάριο πέρυσι, μία παρόμοια φωτογραφία εμφανίστηκε με ένα καφέ φίδι να παλεύει με ένα μαύρο. Ρωτήθηκε ο άντρας που τράβηξε τη φωτογραφία, Gavin Fletcher, τι είχε συμβεί και αυτός απάντησε: ‘Το μαύρο φίδι προσπαθούσε να βγει έξω και να φύγει, αλλά μόλις άρχισε να επιδράει το δηλητήριο, σταμάτησε να κουνιέται. Πλέον ήταν θέμα χρόνου να φαγωθεί.» Σε αυτή τη περίπτωση το καφέ φίδι βγήκε νικητής.

Δύο φίδια άρχισαν να μαλώνουν. Δείτε τι έγινε όμως στη συνέχεια - Εικόνα3

Credit: dailymail.co.uk
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement