
Θέση στην υπόθεση Γεωργούλη πήρε η Μαριάννα Τουμασάτου, αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο, με βάση όσα ήρθαν στο φως από το κίνημα metoo.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη της Ελένης Παπίλα στο «Είμαστε μαζί» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συνάδελφό της, Αλέξη Γεωργούλη.
Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι πάντα με τα θύματα. Είμαι πάντα με τα θύματα και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, τι θα αποδειχθεί και όλα αυτά. Αλλά πάντα το θύμα προηγείται. Πάντα. Είναι η πρώτη σκέψη και μετά όλα τα υπόλοιπα. Έτσι κι αλλιώς τον Γεωργούλη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, έχουμε πει τρεις φορές “γεια” στη ζωή μας, αλλά δεν είναι ένας άνθρωπος που τον γνωρίζω. Μέχρι τώρα δεν είχε τύχει να ακούσουμε κάτι, αλλά για όλους μέχρι κάποια στιγμή δεν έχουμε ακούσει τίποτα. Τώρα όλα αυτά θα βγουν, φαντάζομαι».
«Όλοι πέφτουν από τα σύννεφα με όλους, εγώ όμως δεν πέφτω πια από το σύννεφο κανενός, γιατί δεν ανεβαίνω στο σύννεφο, πρώτα από όλα. Έχουν δει πολλά τα ματάκια μου, οπότε πάντα θα έχω τον νου μου για όλα», τόνισε στη συνέχεια η ηθοποιός.
«Δεν είναι όλοι με τα θύματα. Έχουμε δει και προσπάθεια συγκάλυψης και έχουμε δει χιλιάδες πράγματα. Δεν είναι όλοι με τα θύματα και είναι πολλοί που στοχευμένα δεν είναι με τα θύματα, γιατί υπάρχουν συμφέροντα και πολλά πράγματα. Έχω ζήσει τις δίκες στο παρελθόν, που είδα αγριευτικά πράγματα, να προσβάλλουν και να φέρνουν σε πολύ δύσκολη θέση και τα θύματα και τους μάρτυρες, οπότε θεωρώ ότι θέλει μια γερή αναδιάρθρωση και η δικαιοσύνη. Υπάρχουν πάρα πολύ σπουδαίοι άνθρωποι στον χώρο των δικαστηρίων αλλά υπάρχουν και πολύ μεγάλα λαμόγια», πρόσθεσε ακόμα η Μαριάννα Τουμασάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Η ιστορία της Στέλλας: Δυο φορές, ένα τέλος που δεν επέλεξα!
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Ντρέπομαι για τη νύφη μου! Φοράει μπλούζες με 10€!
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Η μητέρα μου, μου είπε ότι είμαι παιδί αλλουνού. Θέλω να βρω τον πατέρα μου αλλά νομίζω ότι είναι ο ξάδερφός της…
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Οι γονείς μας, μας εγκατέλειψαν. Η κακοποίηση στο ίδρυμα είναι η μόνη αγάπη που πήρα σαν παιδί
-
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Η σπιτονοικοκυρά με παρακολουθεί από το μπαλκόνι και μπαίνει σπίτι όποτε θέλει με κλειδί. Επιτρέπεται;
-
LIFESTYLE
Δώρα Τσαμπάζη: «Η μητρότητα για μένα είναι η απόλυτη μοναξιά που μετέτρεψα σε δύναμη και αισιοδοξία»
-
ΕΛΛΑΔΑ
“Υπάρχει αυτή η φήμη για μένα”: Πάολα, η πραγματική ηλικία, η σχέση με την κόρη της & τα “καρφιά” για Eurovision
-
ΕΛΛΑΔΑ
Νίκη Κεραμέως: «Ο 7χρονος γιος μου ακούει τη λέξη εκλογές και τρελαίνεται»
-
ΕΛΛΑΔΑ
Μην κάνετε το λάθος και σταματήσετε: Το κόλπο των ληστών που κάνουν στην εθνική και κλέβουν τα αμάξια
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
Τεστ προσωπικότητας: Το ζώο που βλέπεις πρώτο “μαρτυράει” τις κρυφές πτυχές του χαρακτήρα σου
-
LIFESTYLE
To εξοχικό σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη με τη παραμυθένια θέα είναι το στολίδι της Αντιπάρου
-
LIFESTYLE
Άριελ Κωνσταντινίδη: “Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν με ήθελε αυτόφωτη κι επιτυχημένη. Με σκλάβωσε αυτός ο δεσμός”
-
LIFESTYLE
Ο ένας πιο όμορφος από τον άλλο… Τα παιδιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικοί νεαροί
-
LIFESTYLE
Νύφη & πεθερά αγκαλιά: Η Βίκυ Κάβουρα ποζάρει με τη μαμά του Γιώργου Τζαβέλλα και όλοι τις περνάν για αδερφές
-
LIFESTYLE
“Τους παντρεύετε;”: Η Μαρία Μπακοδήμου ποζάρει με τους 2 γιους της & το διαδίκτυο “παραληρεί” με την ομορφιά τους
-
ΚΟΣΜΟΣ
Γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο, ετοίμαζαν γάμο και 2 χρόνια μετά συνειδητοποίησε ότι ο σύντροφός της ήταν.. γυναίκα
-
LIFESTYLE
Άννα Μπεζάν για Χριστίνα Παππά: «Είναι η επιτομή της χαζογιαγιάς»
-
LIFESTYLE
Αγνώριστος μετά την απομόνωσή του: Η πρώτη φώτο του Νότη Σφακιανάκη ύστερα από όλα αυτά που τον «τσάκισαν»
-
LIFESTYLE
Δανάη Μπάρκα για την κατάψυξη ωαρίων: «Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία»
-
LIFESTYLE
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με τον Κίμωνα Κουρή
-
LIFESTYLE
Δημήτρης Αλεξανδρής: «Δεν με επηρεάζει η επιτυχία του Σασμού φέτος, εμείς είμαστε μια γενιά πολύ τυχερή»
-
LIFESTYLE
Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της έγινε 15 χρονών
-
LIFESTYLE
Γιάννης Κατινάκης: «Μου αρέσουν οι άντρες και είμαι πλέον αποδεκτός»
-
LIFESTYLE
Μεγακλής Βιντιάδης: «Συγχώρησα την Πωλίνα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, μου το είπε τους πρώτους μήνες»
-
LIFESTYLE
«Ο λόγος που δεν του είπε να έρθει»:Ποια είναι η αιτία που η Μαρία Ηλιάκη δεν κάλεσε τον Μουτσινά στη Βάφτιση της κόρης της
-
LIFESTYLE
Ταλαιπωρημένος με κοντό ξανθό μαλλί: Πως εμφανίστηκε ο Sin Boy εμφανίστηκει μετά τις φήμες και είναι πραγματικά αγνώριστος
-
ΕΛΛΑΔΑ
Αστυνομικοί ήρωες μετέφεραν μικρό κοριτσάκι στο «Παπανικολάου» σε 8 λεπτά και του έσωσαν τη ζωή
-
LIFESTYLE
Βάνα Μπάρμπα: Συγκινεί για τον Θεόδωρο Πάγκαλο, «Κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο, με στήριξε σε πολλά πράγματα»
-
LIFESTYLE
Κυριάκος Κυανός: Ανακάλυψα τον καρκίνο, όταν είχα ένα ατύχημα στο πόδι που δεν θεραπευόταν
-
ΔΙΑΦΟΡΑ
Οι πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες της εβδομάδας