ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμη η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας –Αύριο οι εργασίες σύνδεσης

Ετοιμη η εντυπωσιακή γέφυρα της Τσακώνας –Αύριο οι εργασίες σύνδεσης
Advertisement

Ξεκινούν αύριο το πρωί οι εργασίες σύνδεσης της μεγάλης κρεμαστής γέφυρας Τ4, που ολοκληρώθηκε η κατασκευή της στην περιοχή της Τσακώνας, με τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Καλαμάτας.

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες σύνδεσης της γέφυρας με τον αυτοκινητόδρομο, με ασφάλεια, από αύριο το πρωί και μέχρι το πρωί της επόμενης Κυριακής 24 Ιανουαρίου, θα υπάρχει αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου Τρίπολης – Καλαμάτας, στο τμήμα Παραδείσια – Τσακώνα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα πραγματοποιούνται οι εργασίες σύνδεσης της γέφυρας με τον αυτοκινητόδρομο, η κυκλοφορία των οχημάτων, από και προς την Καλαμάτα θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού και θα εκτρέπεται από την χιλιομετρική θέση 198,600 στο ανισόπεδο κόμβο Παραδεισίων ως τη χιλιομετρική θέση 210,600 ανισόπεδο κόμβο Τσακώνας.
Τις ημέρες αυτές η κατασκευάστρια εταιρεία «ΤΕΡΝΑ Α.Ε.», υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών, να τοποθετεί και να συντηρεί, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική της μέριμνα και ευθύνη, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή, καθώς επίσης και για την ενημέρωση των χρηστών του δρόμου.
Η κρεμαστή γέφυρα κατασκευάστηκε, προκειμένου να παρακαμφθεί το προβληματικό τμήμα στην περιοχή της Τσακώνας, όπου λόγω κατολίσθησης το χειμώνα του 2003 κατέρρευσε ο αυτοκινητόδρομος.

Πηγή

Advertisement