ΕΛΛΑΔΑ

Έντονες αντιδράσεις στον αέρα με τη «στροφή» της Δημακοπούλου: «Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα κατά την ανάνηψη – Είδα την Ρούλα αδυνατισμένη»

Έντονες αντιδράσεις στον αέρα με τη «στροφή» της Δημακοπούλου: «Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα κατά την ανάνηψη – Είδα την Ρούλα αδυνατισμένη»
Advertisement

Σάλο έχει προκαλέσει η στάση της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, η οποία κάνοντας στροφή 180 μοιρών για την υπόθεση της Πάτρας, δήλωσε ότι η δόση που χορηγήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη, δεν ήταν θανατηφόρα, αλλά θεραπευτική!

Η ιατροδικαστής μιλώντας σήμερα εκπομπή «Το Πρωινό» δικαιολόγησε την «κωλοτούμπα» λέγοντας σε έντονο ύφος: «Όταν μίλησα πέρσι στις 31 Μαρτίου, είχα βάλει ένα μεγάλο “αν” μπροστά, λέγοντας πως “αν ισχύει αυτό που λέγεται για απόφραξη αεροφόρων οδών”, τότε ναι μιλάμε για εγκληματική ενέργεια».

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε ότι τότε δεν είχε στα χέρια της τις σχετικές εκθέσεις και ότι απλά ανέφερε μια επιστημονική άποψη. «Ο ιατροδικαστής δεν αποφαίνεται περί αθωότητας ή όχι, ο ιατροδικαστής αποφαίνεται περί συνθηκών θανάτου και αιτία θανάτου» δήλωσε στον αέρα.

Χαμός στον αέρα με τη «στροφή» της Δημακοπούλου: «Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα κατά την ανάνηψη – Είδα την Ρούλα αδυνατισμένη» - Εικόνα 1

Μάλιστα, την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε τους τόνους για την «περίεργη μεταστροφή» της, η ίδια υποστήριξε ότι «μεταξύ εμού και του κ. Κούγια να μην υπάρχει συσχέτιση, με το σκεπτικό ότι εγώ δεν είμαι μεταξύ οποιαδήποτε δημοσιογράφου και του κ. Κούγια, σάκος του μποξ».

Απαντώντας στην ερώτηση για τα  6,5 MG κεταμίνης που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, η ίδια δήλωσε: «Αποδεικνύεται ότι η κεταμίνη έχει δοθεί πέριξ της στιγμής του θανάτου. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της ανάνηψης».

Χαμός στον αέρα με τη «στροφή» της Δημακοπούλου: «Η κεταμίνη δόθηκε στην Τζωρτζίνα κατά την ανάνηψη – Είδα την Ρούλα αδυνατισμένη» - Εικόνα 2

Μάλιστα, η ιατροδικαστής, η οποία γνώρισε την Πισπιρίγκου μέσω του Αλέξη Κούγια  μετέφερε στον αέρα της εκπομπής την αίσθησή της ότι πρόκειται για έναν συντετριμμένο άνθρωπο… που δάκρυσε μπροστά στον εισαγγελέα, ενώ αναφέρθηκε και στα κιλά που έχασε η κατηγορούμενη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κυρία ∆ημακοπούλου (την οποία ο Κούγιας χαρακτήρισε «πυρηνικό όπλο»), θα καταθέσει στο δικαστήριο προς υποστήριξη της αθωότητας της Πισπιρίγκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή μίλησε και η αναπληρώτρια καθηγήτρια κλινική φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Χρυσάνθη Σαρδέλη η οποία τόνισε ότι δεν διαφωνεί με τον ισχυρισμό της Δημακοπούλου ότι το φάρμακο μπορεί να επέφερε διαφορετικά αποτελέσματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ποσότητα κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό του παιδιού δεν χρησιμοποιείται από κανέναν γιατρό.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement