ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Εντυπωσιακή βίλα «φιλοξενεί» καρχαρίες σε ενυδρείο που βρίσκεται στο πάτωμα

Εντυπωσιακή βίλα «φιλοξενεί» καρχαρίες σε ενυδρείο που βρίσκεται στο πάτωμα
Advertisement

Το υπερπολυτελές ακίνητο με θέα στο Λος Άντζελες, το οποίο ονομάζεται «Shark House Mansion» διαθέτει ένα ενυδρείο ενσωματωμένο στο πάτωμα.

Προς πώληση διατίθεται μία εντυπωσιακή βίλα στη γειτονιά Hollywood Hills στο Λος Άντζελες στην τιμή των 23 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με το πωλητήριο του γραφείου Tomer Fridman at Compass.

Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές ακίνητο με θέα στο Λος Άντζελες, το οποίο ονομάζεται «Shark House Mansion» για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Αυτό το εντυπωσιακό οίκημα ξεχωρίζει όχι μόνο για τους τεράστιους μοντέρνους χώρους του ούτε καν για την φανταστική 360 θέα του στην πόλη. Η «Shark House Mansion» έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό καθώς το «πάτωμα» του αποτελείται από ένα τεράστιο ενυδρείο που φιλοξενεί καρχαρίες και άλλα θαλάσσια είδη, η εγκατάσταση του οποίου κόστισε περί το 1 εκατομμύριο δολάρια.

Οι μελλοντικοί ένοικοι θα πατάνε πάνω σε ένα ενυδρείο που έχει τοποθετηθεί στο «πάτωμα» του σπιτιού και φιλοξενεί 3 καρχαρίες είδους Σελαχίμορφα, δύο Εχενίδες, έναν Κερασφόρο καρχαρία και επτά σαλάχια Cortez. Μάλιστα, τονίζεται ότι η αγορά των καρχαριών κόστισε αρκετές χιλιάδες δολάρια, αλλά και το κόστος για την τροφή και τη συντήρηση του ενυδρείου τους δεν είναι «φθηνό» χόμπι καθώς ανέρχεται στα 1.500 δολάρια το μήνα.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες παροχές, το σπίτι περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, δώδεκα μπάνια, ένα ειδικά διαμορφωμένο κελάρι κρασιών με χωρητικότητα 500 φιάλες και βιτρίνα στο κυρίως μέρος του σπιτιού, μία τελευταίας τεχνολογίας αίθουσα κινηματογραφικών προβολών και φυσικά μία εντυπωσιακή πισίνα στο επίκεντρο του ακινήτου.

Δείτε το βίντεο από την εντυπωσιακή βίλα με το πάτωμα ενυδρείο:

Πηγή: womantoc.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement