ΕΛΛΑΔΑ

Ενταση στην Ειδομένη: Σκοπιανός αστυνομικός χτυπάει 10χρονο αγόρι [βίντεο]

Ενταση στην Ειδομένη: Σκοπιανός αστυνομικός χτυπάει 10χρονο αγόρι [βίντεο]
Advertisement

Ενα ακόμη βίντεο από την Ειδομένη έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την καθημερινότητα στα σύνορα με τα Σκόπια. Αστυνομικός χτυπάει με το κλομπ ένα 10χρονο αγόρι που σκαρφαλώνει στα συρματοπλέγματα.

Το σοκαριστικό βίντεο τραβήχτηκε στην Ειδομένη, με τον αστυνομικό των Σκοπίων να χτυπάει ένα 10χρονο αγόρι, το οποίο επιχειρεί να σκαρφαλώσει τα συρματοπλέγματα για να περάσει τα σύνορα.

Φαίνεται καθαρά πως το αγόρι μπλέκεται στα συρματοπλέγματα και τελικά πέφτει πίσω, την ώρα που πέντε αστυνομικοί των Σκοπίων στέκονται μπροστά από τις δυνάμεις του στρατού, στα συρματοπλέγματα.

 

 

Η εικόνα ήρθε να προστεθεί στα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες στην Ειδομένη ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους ανθρώπους που περιπολούν τα σύνορα. Περισσότεροι από 11.000 άνθρωποι βρίσκονται εγκλωβισμένοι μετά το κλείσιμο των συνόρων, αφού δεν πρόλαβαν να περάσουν στην Ευρώπη μέσω της «βαλκανικής οδού».

Το απόγευμα της Πέμπτης, μάλιστα, η ένταση κλιμακώθηκε, όταν κάποιοι από τους πρόσφυγες έκλεισαν εκ νέου τις σιδηροδρομικές γραμμές.

Πηγή

Advertisement