ΕΛΛΑΔΑ

«Ένα τεράστιο “γιατί” με βασανίζει»: Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου στο δυστύχημα των Τεμπών

«Ένα τεράστιο “γιατί” με βασανίζει»: Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου στο δυστύχημα των Τεμπών
Advertisement

Το απόλυτο δράμα βιώνουν οι γονείς των παιδιών που αγνοούνται μετά την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη και που μέχρι στιγμής δεν έχουν νέα των παιδιών τους.

Συγγενείς των αγνοούμενων περιμένουν μια απάντηση, αν οι άνθρωποί τους βρίσκονται ανάμεσα στις σορούς που δεν είναι εφικτό να αναγνωριστούν χωρίς εξέταση DNA, ενώ οι ίδιοι έχουν χάσει πλέον κάθε ελπίδα.

Αναπάντητα «γιατί», δάκρυα, πόνος και τα τελευταία λόγια των αγαπημένων τους τριγυρίζουν στο μυαλό τους.

«Ένα τεράστιο “γιατί” με βασανίζει»: Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου στο δυστύχημα των Τεμπών - Εικόνα 1

Ο πατέρας του 23χρονου Ντένη που επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη μετά από τριήμερο στην Αθήνα, ανέφερε ότι ο γιος του του τηλεφώνησε το βράδυ της Τρίτης για να τον ενημερώσει ότι υπάρχει καθυστέρηση και ότι δεν θα φτάσει την ώρα που του είχε πει αρχικά.

«Ένα τεράστιο “γιατί” με βασανίζει»: Ραγίζει καρδιές πατέρας αγνοούμενου στο δυστύχημα των Τεμπών - Εικόνα 2

«Μιλήσαμε, μου είπε ότι θα έχει καθυστέρηση και ”μην έρθεις την ώρα που σου είπα. Θα σε πάρω εγώ”. Με πήρε λίγο πριν τη Λάρισα που είχαν καθυστέρηση. Περίμενα τηλέφωνο και ποτέ δεν με πήρε. Αποφάσισα κατά τη μία και μισή να πάω στο σταθμό στη Θεσσαλονίκη. Φτάνω στο σταθμό, βλέπω κόσμο και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν στο πέμπτο βαγόνι, αλλά συνήθιζε να πηγαίνει στο κυλικείο» είπε ο πατέρας του 23χρονου με δάκρυα στα μάτια και συμπλήρωσε:

«Η αναμονή μάς σκοτώνει. Το θέμα είναι το γιατί… Αυτό με σκοτώνει. Ένας λάθος χειρισμός και να φύγουν τόσα παιδιά άδικα. Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί. Για ποιο λόγο».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement