ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ελληνας που τρέλανε τα Starbucks-To σχέδιο του τυπώθηκε στα ποτήρια του αμερικάνικου κολοσσού [εικόνες]

Ο Ελληνας που τρέλανε τα Starbucks-To σχέδιο του τυπώθηκε στα ποτήρια του αμερικάνικου κολοσσού [εικόνες]
Advertisement

O Xαρίτος Μουντουφάρης κέρδισε το διαγωνισμό της Starbucks και το ποτήρι με το σχέδιο του σύστησε την Άνοιξη στην Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το ταλέντο του Κρητικού Χαρίτου Μουντουφάρη συγκίνησε τον αμερικάνικο κολοσσό της Starbucks, ο οποίος στο πλαίσιο διαγωνισμού, έκρινε πως το δικό του σχέδιο αξίζει να κοσμεί το ποτήρι (σε μέγεθος tall) σε όλα τα καταστήματα της, σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο διαγωνισμός αφορούσε σε εργαζόμενους της εταιρίας που διαθέτουν καλλιτεχνική «φλέβα»  με την starbucks να «θέλει να αναγνώρισει το ταλέντο των προικισμένων συνεργατών και να το γιορτάσει μαζί με τους πελάτες.», όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ Ian Cranna

Το σχέδιο του κ. Μουντουφάρη «ισοπέδωσε» τις υπόλοιπες 350 συμμετοχές και κατάφερε να εντυπωσιάσει την ομάδα των κριτών που απαρτιζόταν από υπεύθυνους μάρκετινγκ , επικοινωνίας και καταστημάτων , φέρνοντας την Άνοιξη …σε ένα ποτήρι καφέ.

Ο Χαρίτος Μουντουφάρης μπήκε στην ομάδα του Starbucks ως barista το 2014. Ο ίδιος θυμάται τον εαυτό του να ζωγραφίζει από μικρό παιδί και από τότε εξελίσσει το ταλέντο του…

Η έμπνευση για το σχέδιο του ήρθε από την περίοδο της Άνοιξης στην Ελλάδα οπότε η εξοχή γεμίζει άνθη και τα χελιδόνια κελαηδούν…

«Όταν έμαθα πως ήμουν ο νικητής του διαγωνισμού, ήμουν τόσο χαρούμενος που ούρλιαξα!»,λέει ο Χαρίτος. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος καθώς βλέπω πως πελάτες δημοσιεύουν φωτογραφίες με το σχέδιο μου! Είναι σαν να ταξιδεύω όλο τον κοσμο.», συμπληρώνει.

Οι άλλοι δύο νικητές του διαγωνισμού είναι η Olya Ravcheeva από τη Ρωσία και η Sandra Margveliani από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή

Advertisement