ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκτός σύνδεσης εκατομμύρια χρήστες του Skype

Εκτός σύνδεσης εκατομμύρια χρήστες του Skype
Advertisement

Οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς VoiP υπηρεσίας παραδέχτηκαν με μήνυμα στο Twitter την ύπαρξη του προβλήματος

Προβλήματα αντιμετωπίζει τις τελευταίες ώρες το Skype. Αρχικά, μεμονωμένοι χρήστες ανέφεραν στα social media ότι δεν μπορούσαν να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους. Η δυσλειτουργία επηρεάζει και εκείνους που προσπαθούν να συνδεθούν από τη χώρα μας.

Οι υπεύθυνοι της δημοφιλούς VoiP υπηρεσίας (η οποία ανήκει στη Microsoft) παραδέχτηκαν με μήνυμα στο Twitter την ύπαρξη του προβλήματος, ζητώντας συγνώμη από τους χρήστες και αναφέροντας ότι εργάζονται για την επίλυσή του.

Σε κατοπινή ανακοίνωσή του, το Skype υποστηρίζει ότι αν και οι χρήστες στην πραγματικότητα συνδέονται στην υπηρεσία εντούτοις εμφανίζονται offline, ενώ είναι εφικτή η αποστολή γραπτών μηνυμάτων προς τα πρόσωπα που βρίσκονται στη λίστα των επαφών τους.

Πάντως, παραμένει αδύνατη η ουσιαστική σύνδεση και η πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων τόσο μέσω εφαρμογών για Android, iOS, Windows και OS X, όσο και μέσω web περιβάλλοντος. Το πρόβλημα εκτείνεται σε όλον τον κόσμο. Οι πρώτες αναφορές προήλθαν από περιοχές όπως η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία και κάποιες ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement