ΔΙΑΦΟΡΑ

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων
Advertisement

Ιδιωτικότητα μπαλκονιού: Θεωρείτε ότι έχετε ενοχλητικούς γείτονες; Σας ενοχλούν οι περαστικοί που περνούν έξω από το σπίτι σας; Δεν υπάρχει λόγος για να αγχώνεστε. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε μία λίστα, με τρόπους για να αποκτήσετε ιδιωτικότητα στο χώρο από το μπαλκόνι σας. Αναλυτικότερα:

Ιδιωτικότητα μπαλκονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Ακολουθούν επτά κόλπα για να έχετε ιδιωτικό μπαλκόνι

– Βάλε καλάμια μπαμπού: Βάλε γύρω από τα κάγκελα του μπαλκονιού καλάμια μπαμπού. Όχι μόνο θα σε προστατεύσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα αλλά και από τον ήλιο και τον αέρα. Επίσης, θα δεις την όψη του μπαλκονιού σου να αλλάζει.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 1

Ιδιωτικότητα μπαλκονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Κι άλλα κόλπα για να έχετε ιδιωτικό μπαλκόνι

– Φτιάξε φράκτη μπαλκονιού: Εάν το μπαλκόνι σου επικοινωνεί με αυτό των διπλανών ο φράκτης μπαλκονιού είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις την ιδιωτικότητα που θέλεις. Ταυτόχρονα, μπορείς να κρεμάσεις σε αυτόν μικρά γλαστράκια με πολύχρωμα λουλούδια δίνοντας ζωντάνια στο μπαλκόνι σου.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 2

– Φύτεψε αναρριχώμενα φυτά: Πρόκειται για τον πιο φυσικό τρόπο εάν θέλεις να αποφύγεις τα βλέμματα των γειτόνων. Φύτεψε σε μία γλάστρα αναρριχώμενα φυτά. Πάνω στα κάγκελα βάλε σύρμα όπου θα ενώνεται με το ταβάνι του μπαλκονιού ώστε να μπορέσουν να αναπτυχθούν τα φυτά.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 3

Ιδιωτικότητα μπαλκονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Επιπλέον, κόλπα για να έχετε ιδιωτικό μπαλκόνι

– Φύτεψε ψηλά φυτά: Εάν τα αναρριχώμενα φυτά δεν είναι η αγαπημένη σου επιλογή τότε μπορείς να φυτέψεις ψηλά φυτά. Έτσι, κάθε χρόνο θα μπορείς να ανανεώσεις τα λουλούδια δίνοντας ταυτόχρονα και άλλη χάρη στο μπαλκόνι σου και αποτρέποντας την κατασκοπεία των γειτόνων.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 4

– Αγόρασε ψάθες: Στην αγορά θα βρεις διάφορα συνθετικά πανιά, που μοιάζουν με ψάθες. Αυτά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να αποκτήσεις ιδιωτικότητα στο μπαλκόνι σου. Τα πανιά αυτά εκτός από το ότι σε προστατεύουν, καθαρίζονται πολύ εύκολα. Επίσης, μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα, ακόμη και με σχέδια, για να δώσεις μια πιο καλοκαιρινή διάθεση στο μπαλκόνι σου.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 5

Ιδιωτικότητα μπαλκονιού – Συμβουλές για το σπίτι: Τα υπόλοιπα κόλπα για να έχετε ιδιωτικό μπαλκόνι

– Χρησιμοποίησε κουρτίνες: Με ένα σμπάρο δύο τριγώνια που λέει και ο σοφός λαός. Βάζοντας κουρτίνα στο μπαλκόνι θα βγεις διπλά κερδισμένος αφού θα αποκτήσεις και ιδιωτικότητα και σκιά στο μπαλκόνι σου. Το θετικό είναι ότι μπορείς να διαλέξεις ότι σχέδιο θέλεις, τον χειμώνα μαζεύεται εύκολα ενώ εάν τα βαρεθείς απλά τα αλλάζεις ανανεώνοντας το μπαλκόνι σου.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 6

– Βάλε γλάστρες: Εάν το μπαλκόνι σου είναι υπερβολικά μικρό και νομίζεις πως με τους παραπάνω τρόπους θα δείχνει ακόμη πιο μικρό τότε η λύση είναι μία. Βάλε γλάστρες με διάφορα λουλούδια. Με τον τρόπο αυτό δεν θα χάσεις την θέα σου ενώ οι γείτονες δεν θα βλέπουν τις κινήσεις σου. Εάν δεν το έχεις και πολύ με την κηπουρική διάλεξε φυτά που αντέχουν χωρίς πολλή φροντίδα.

7 έξυπνοι και οικονομικοί τρόποι για να «κρύψεις» το μπαλκόνι σου από τα αδιάκριτα βλέμματα των γειτόνων - Εικόνα 7

Σχετικά ΑρθραΑργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Η λίστα του σούπερ μάρκετ για 3 εβδομάδες στο σπίτι και οδηγίες για να τα συντηρήσουμε»18/03/20, 11:132045 κουζίνες σε χωριάτικο και παραδοσιακό στιλ που θα σας δώσουν ιδέες για να μεταμορφώσετε τη δική σας17/03/20, 20:553130 μοναδικά σχέδια μανικιούρ σε παστέλ αποχρώσεις και φλοράλ σχέδια για να ξεχωρίσετε την Άνοιξη του 202017/03/20, 20:55248 αντικείμενα που δεν θα δεις ποτέ στο υπνοδωμάτιο ενός πραγματικά χαρούμενου ανθρώπου17/03/20, 20:5027
Πηγή

Advertisement