ΕΛΛΑΔΑ

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος με τον Γιώργο Παπανδρέου: «Έπεσα πάνω στον πιο βλαμμένο που έβγαλε ποτέ η χώρα»

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος με τον Γιώργο Παπανδρέου: «Έπεσα πάνω στον πιο βλαμμένο που έβγαλε ποτέ η χώρα»
Advertisement

Μία υβριστική επίθεση μέσω Facebook εξαπέλυσε ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος κατά του Γιώργου Παπανδρέου που βρίσκεται στο Βόλο σήμερα.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος στον Γιώργο Παπανδρέου μέσω ανάρτησης τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά η επίθεση του δημάρχου μέσω Facebook:

«Τι μέρα κι αυτή! Πάω να πιώ ένα καφέ σε μεγάλο ξενοδοχείο και πέφτω σε μια μεγάλη φωτογραφία – πορτρέτο του πιο Βλαμμένου που έβγαλε ποτέ αυτή η χώρα! Φτύνω τον κόρφο μου, σταυροκοπιέμαι, μουρμουρίζω ένα “ύπαγε οπίσω μου…” και προχωρώ στο εσωτερικό. Άλλη τραγική έκπληξη. Κακό συναπάντημα. Μια χούφτα επώνυμων βολεμένων και χαρτζιλικωμένων, που χρόνια ταλάνισαν τη χώρα, και που το άθροισμα των ηλικιών τους ξεπερνά τα χρόνια του Παρθενώνα! Μέχρι και τον Παπαγιάννη!!!

Τι γίνεται ρε φίλε, σε μνημόσυνο ήρθα; σκέφτομαι, κάνω το σταυρό μου πάλι, ρίχνω ένα “ο Ιησούς Χριστός νικάει κι όλα τα κακά σκορπάει”, φτύνω ξανά τον κόρφο μου και φεύγω. Στην έξοδο βλέποντας πάλι τη φωτογραφία του Βλαμμένου, θυμήθηκα. Ήρθε στο Βόλο για να τον ξανακάνουν αρχηγό. Να αποτελειώσει ο άχρηστος ό,τι άφησε όρθιο πριν τον κυνηγήσει ο λαός που κατέστρεψε…

Έφτυσα και πάλι. Κάτω αυτή τη φορά και συγγνώμη. Από σιχασιά και αηδία. Μπροστά σε αυτή την ξεφτίλα…».

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement