ΕΛΛΑΔΑ

Εξαιρούνται απο την αυριανή απεργία όσοι σχετίζονται με τις Πανελλαδικές

Εξαιρούνται απο την αυριανή απεργία όσοι σχετίζονται με τις Πανελλαδικές
Advertisement

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να εξαιρέσει απο την αυριανή απεργία όσους συμμετέχουν στη διαδικασία των Πανελληνίων. Η Υπουργός Παιδείας, κ. Νίκη Κεραμέως, ζήτησε σήμερα (15/06) να μην γίνει η απεργία που είναι προγραμματισμένη για αύριο για να μην επηρεάσει την διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Σε απάντηση προς το αίτημά της , ο κ.Φίλης απάντησε πως η κυβέρνηση “παλεύει” με αόρατους εχθρούς καθώς η ΟΛΜΕ είχε ήδη ζητήσει να εξαιρεθούν απο την απεργία οι εκπαιδευτικοί που απασχολούνται στις εξετάσεις. Ακόμα ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι «το εργατικό – λαϊκό κίνημα, διαθέτει δημοκρατικό ήθος, περίσσευμα ευθύνης και αίσθηση καθήκοντος» και πως «αύριο και οι Πανελλήνιες θα διεξαχθούν και ο ελληνικός λαός θα δώσει με τις κινητοποιήσεις του απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο Μητσοτάκη – Χατζηδάκη»

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε επίσημα να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement